stručno putovanje

Profesori iz cijele Hrvatske bili u posjetu institucijama EU

profesori
profesori
profesori
profesori
profesori
09.07.2015.
u 13:01
Tijekom putovanja, za skupinu od 33 profesora većinom geografije, ali i povijesti, hrvatskog jezika, matematike, biologije, kemije te razredne nastave, organizirane su dvije edukativne radionice
Pogledaj originalni članak

Uz kolege iz Pule, Pazina, Rovinja, Žminja, Vrsara, Labina i Buzeta, profesori osnovnih i srednjih škola iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i Daruvara su od 29. lipnja do 5. srpnja imali prigodu produbiti svoje znanje o Europskoj uniji i funkcioniranju najvažnijih institucija – naime, bili su na stručnom putovanju u Strasbourgu i Bruxellesu.

Program posjeta koji je odobrio Europski parlament uključivao je upoznavanje s radom i predavanja u europskim institucijama. U Vijeću Europe u Strasbourgu skupina profesora sastala se s Miroslavom Papom, veleposlanikom i stalnim predstavnikom Republike Hrvatske pri Vijeću Europe, a u Europskom parlamentu u Bruxellesu primio ih eurozastupnik Ivan Jakovčić i tim njegovih suradnika te su se susreli s Jozom Radošem i članovima Kluba zastupnika Saveza liberala i demokrata za Europu.

Profesori su se također upoznali s radom Europske komisije u Bruxellesu i Sudom za ljudska prava u Strasbourgu. Tijekom putovanja, za skupinu od 33 profesora većinom geografije, ali i povijesti, hrvatskog jezika, matematike, biologije, kemije te razredne nastave, organizirane su dvije edukativne radionice, radionica o ljudskim pravima i kviz znanja o Europskoj uniji.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar d-ano
d-ano
10:50 12.07.2015.

Bilo bi pametno da posjete i drugu stranu ,,da bi se doneo pravi zakljicak treba posjetit i Rusiju,,

VU
vulica
09:25 12.07.2015.

Njihova zadaća je velićanje europske masonske kaljuže isto onako kako su velićali i jugoslaviju. Oni su zaduženi za odnarođivanja, obmanjivanja naše djece...

DU
Deleted user
17:58 13.07.2015.

ma kakve institucije? to je za hrvate trojka!