Slijedi procjena štete

Proglašena elementarna nepogoda u Hrvatskoj Kostajnici, Dvoru i Hrvatskoj Dubici

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Proglašena elementarna nepogoda u Hrvatskoj Kostajnici, Dvoru i Hrvatskoj Dubici
28.05.2014.
u 13:38
Gradska i općinska povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda trebaju u najkraćem roku izraditi izvješće o procjeni štete
Pogledaj originalni članak

Elementarnu nepogodu za područje Grada Hrvatske Kostajnice te Općina Hrvatske Dubice i Dvora proglasio je zamjenik Sisačko-moslavačke županice Zdenko Vahovec.

Gradska i općinska povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda trebaju u najkraćem roku izraditi izvješće o procjeni štete.

>> Poplavljenima i besplatne nove isprave, udžbenici, iz robnih zaliha 2,77 milijuna u hrani, ležajevima...

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

19
1995josip
14:35 28.05.2014.

Hrvatska Dubica ,Hrvatska Kostajnica , Dvor i naselja uz rijeku Unu su stradali u poplavi , ali to medijima nije bilo zanimljivo pa su Hrvati bili slabo informirani ! Ljudi u tim mjestima su nekoliko dana bili pod vodom , ali prije toga su nas bombali informacijama o srbiji i Bi H iz kojih su 1991.god. dolazili spasioci koji su popalili cijelo Hrvatsko Pounje i pobili u SMŽ preko 2000 Hrvata pa i nešto srba koji se nisu slagali sa tim spasiteljima ! Bilo bi korektno da Hrvatski mediji barem korektno izvještavaju prvo o poplavama u Hrvatskim krajevima , pa onda tek o srbiji i Bi H .. Sve žrtve treba jednako tretirati .

ZD
zdepar
14:36 28.05.2014.

strpite se, vaša županica je otišla na crveni univerzitet po doktorat iz vodenog "saobraćaja"

ZD
zdepar
15:00 28.05.2014.

milanoviću, pa jel` i to Hrvatska