Zimske oborine

Prognoza Zorana Vakule: U gorju do petka ujutro snježni pokrivač deblji i od 50 cm

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Prognoza Zorana Vakule: U gorju do petka ujutro snježni pokrivač deblji i od 50 cm
02.02.2015.
u 21:10
Sredinom tjedna u većini unutrašnjosti padat će snijeg.
Pogledaj originalni članak

Ljubitelji snijega u ovome bi tjednu trebali biti zadovoljni, piše Zoran Vakula u HRT-ovom Meteo kutku. Naime, nakon današnjeg razvedravanja u utorak, prema njegovoj prognozi, slijedi novo naoblačenje, a sredinom tjedna u većini unutrašnjosti padat će snijeg.

''Ostvare li se današnje prognoze, za što postoji prilično velika vjerojatnost, sredinom će tjedna na Jadranu biti kiše, često i u obliku izraženijih pljuskova praćenih grmljavinom, a u većini unutrašnjosti snijega, koji će stvarati snježni pokrivač. U gorju do petka ujutro, možda i prije, i deblji od 50 cm, a i u mnogim nizinama, ponajprije zapadne Hrvatske, mogao bi stvarati poteškoće u prometu, osobito u četvrtak i petak. Pritom će na južnom dijelu Jadrana biti juga, gdjegod i jakog pa i olujnog, a na sjevernom dijelu podjednako jake, mjestimice i jače bure, koja će snježne pahulje donositi i na otoke'', navodi Vakula u Meteo kutku.

>> Prognoza Zorana Vakule: Boli glava, boli duša...

>> Brač sinoć zameten snijegom, sutra opet stiže pogoršanje

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

TO
tony111
22:41 02.02.2015.

Milanović je naručio sanjke za preseljene, umjesto konja sanke će vući ministri.

DU
Deleted user
22:52 02.02.2015.

Vakula je jedan samodopadni tip, i poslije svake njegove prognoze mi iznad glave ostaje upitnik: Što je ovaj čovjek želio reći? A vrijeme kao vrijeme. I moja baba bi prognozirala istim postotkom...da jedan dan kaže biti će lijepo, a drugi nešto će padati. Ne treba od običnih stvari raditi paniku.

DU
Deleted user
21:50 02.02.2015.

kako ce sad preselit predsjenika po tako visokom snijegu!