Tragična nesreća

Pijani vozač (18) zabio se u Mazdu koja je udarila u drvo, poginula vozačica

Foto: Matija Topolovec/Pixsell
Pijani vozač (18) zabio se u Mazdu koja je udarila u drvo, poginula vozačica
01.01.2018.
u 11:00
Vozačica je prevezena u zadarsku bolnicu gdje je, sat vremena nakon nesreće, preminula
Pogledaj originalni članak

Tridesetšestogodišnja vozačica poginula je u ponedjeljak ujutro, a osamnaestogodišnjak je ozlijeđen u teškoj prometnoj nesreći u Biogradu.

Nesreća se dogodila jutros oko 7 sati, u Ulici dr. Franje Tuđmana u Biogradu kad se 18-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 1,4 g/kg, s Volkswagenom zadarskih registarskih oznaka sudario s Mazdom, zadarskih registarskih oznaka, kojom je, ispred njega i u istom smjeru, upravljala 36-godišnjakinja.

Nakon sudara Mazda je izašla izvan kolnika i udarila u stablo. Vozačica je prevezena u zadarsku bolnicu gdje je, sat vremena nakon nesreće, preminula. Volkswagen se nakon sudara prevrnuo na krov, a vozač je nakon očevida također prevezen u bolnicu, izvijestili su iz Policijske uprave zadarske.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
11:12 01.01.2018.

Sretna nova godina svima. Pijana budsala ubi ženu ni krivu ni dužnu. S obzirom na dob dobiti će pola godine ili uvjetnu, a u toj pijanoj svijesti trebalo je negdje biti malo njesta za rezon da takav nije u stanju voziti normalno. Dok se ovakve situacije ne budu drastično kažnjavale nema sreće. Ako netko kaže da se ovo može desiti svakome onda samo podržava sjedanje pijanih vozaža za volan.

DU
Deleted user
13:14 01.01.2018.

Tako je to. Dok policija i sudovi tjeraju poštene ljude Modrića Lovrana HNS i slične dotle banditi teroristi pijani napušeni i drogirani siju teror po ulicama bez ikakvih posljedica

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
12:46 01.01.2018.

Dobro je počelo?