U TIJEKU IDENTIFIKACIJA

Pronađeno beživotno tijelo u moru na Hvaru: 'Ne znamo još radi li se o nestalom roniocu'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL (Ilustracija)
Split: Djelatnici lučke kapetanije I policije u jutarnjoj akciji
01.09.2021.
u 11:24
Ronioc koji je pronašao tijelo bio je jedan od uključenih u potragu za nestalim muškarcem, a u tijeku je identifikacija tijela
Pogledaj originalni članak

Lokalni ronioc jutros je oko 10 sati pronašao beživotno tijelo za koje se vjeruje da je nestali muškarac koji je u utorak ronio nedaleko od uvale Vrboska na Hvaru.

Kako je kazao kapetan Lučke kapetanije Split Željko Kuštera za Dalmaciju Danas, tijelo je pronađeno u uvali Oskorušica kod Vrboske. 

- Ne znamo radi li se o tijelu muškaraca za kojim se traga. Očekujemo izlazak mrtvozornika na teren, a u suradnji s policijom slijedi utvrđivanje identiteta, kazao je. 

Ronioc koji je pronašao tijelo bio je jedan od uključenih u potragu za nestalim muškarcem, a u tijeku je identifikacija tijela. 

Podsjetimo, u utorak je policija zaprimila dojavu o nestanku ronioca.

- Danas oko 17:45 zaprimljena je dojava o nestanku muškarca koji je ronio u moru u uvali u blizini mjesta Vrboska na Hvaru. Na mjesto događaja upućeni su službenici Postaje pomorske policije sa službenim plovilom, brod Lučke kapetanije i ronioci HGSS-a. Utvrđuju se sve okolnosti događaja te se poduzimaju mjere traganja, objavila je jučer policija.

VIDEO Golema naftna mrlja širi se po Sredozemlju: Veličine je New Yorka i danas stiže do Cipra

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
11:36 01.09.2021.

🦿👀 A gdje ti je ostatak tijela?