potraga završena

Pronađena je nestala 18-godišnjakinja s bebom!

Foto: Neno
Pronađena je nestala 18-godišnjakinja s bebom!
31.12.2012.
u 08:43
Majka Dijana na Badnjak je došla u posjet djetetu, a zatim je nestala s bebom te je za njom krenula policijska potraga.
Pogledaj originalni članak

Dijana Radelić, 18-godišnjakinja koja je na sam Badnjak nestala s bebom iz Doma za nezbrinutu djecu u Nazorovoj, pronađena je te se potraga za njom obustavlja.

Iz zagrebačke policije za Večernji.hr potvrdili su da je mlada majka pronađena u popodnevnim satima u petak 28. prosinca na području Zagreba, a u Domu za djecu u Nazorovoj ulici rekli su nam da su dijete nakon pronalaska policijski službenici vratili u dom.

Podsjetimo, majka Dijana na Badnjak je došla u posjet djetetu, a zatim je nestala s bebom te je za njom krenula policijska potraga.

 

>>Iz doma u Nazorovoj nestala majka (18) s novorođenom bebom

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VI
vilica
10:02 31.12.2012.

Zašto majka nije smještena s bebom?

LA
larala
09:24 31.12.2012.

tko je ova država da silom oduzima bebu majci koja ju ocito voli i želi?....kako ministricu opacic nije sram? pozivaju se na 21. stoljece a, ponašaju se kao oni iz kamenog doba.....koji ce nam iduci zakon smisliti? kako naši klinci nisu naši i kako nam ih mogu oduzeti kad neki iz istospolnih zajednica ponude dobru lovu?fuj

Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
19:40 01.01.2013.

Nasa socijalna skrb je toliko bijedna i jadna,,,znaju oduzeti dijete ali nemaju vremena da nadju neko rijesenje da majku i djete skupa zbrinu,,oni oduzmu dijete i za njih je stvar rijesena jer oni nemaju dalje problema sa dijetetom i majkom,,, koja sramota,,,ocito je da majka voli dijete dok ga je odnijela i odnijela je svoje dijete i to tretiraju kao da je oduzela svoje diete a kad ovi lesinari iz socijalnoga uzmu dijete to je uredu,,,ma gade mi se.