bili na plastičnim operacijama

Proširila se nova teorija o ruskom vođi: Putin ima najmanje tri dvojnika, jedna stvar ih odaje?

Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin
30.10.2022.
u 14:19
Šef ukrajinske vojne obavještajne službe, kaže da je ukrajinska vlada toliko zbunjena ruskom katastrofalnom strategijom invazije da se pita: Donosi li Putin još uvijek ključne odluke?
Pogledaj originalni članak

Nova teorija koju je iznio šef ukrajinske vojne obavještajne službe general bojnik Kyrylo Budanov opet je zainteresirala javnost. Vladimir Putin koristi najmanje tri dvojnika koji su podvrgnuti plastičnim operacijama kako bi izgledali poput njega, tvrdi Budanov. Šef ukrajinske vojne obavještajne službe, kaže da je ukrajinska vlada toliko zbunjena ruskom katastrofalnom strategijom invazije da se pita: Donosi li Putin još uvijek ključne odluke?, piše Daily Mail.

"Znamo konkretno za tri osobe koje se neprestano pojavljuju, ali ne znamo koliko ih ima", rekao je Budanov dodajući da su sve osobe bile na plastičnim operacijama. "Jedina stvar koja ih odaje je njihova visina. To je vidljivo na snimkama i fotografijama. Također to otkriva i gestikuliranje, govor tijela i ušne resice, jer su jedinstveni za svaku osobu", kazao je. 

Video: Putin: 'Zapad sudjeluje u opasnoj, prljavoj i smrtonosnoj igri'

Budanov nije htio nagađati je li se Putin povukao zbog bolesti ili se nešto događa u Kremlju. Rekao je i da bi ukrajinsko oslobađanje Hersona moglo imati posljedice za Putina i njegove suradnike.

Podsjetimo, Budanovu ovo nije prvi put da iznosi svoje stavove o dvojnicima ruskog predsjednika. U srpnju je rekao da je na summit u Teheran možda došao dvojnik Vladimira Putina. Ruski čelnik izgledao je nespretno dok je silazio niz stepenice svog predsjedničkog zrakoplova u Teheranu, primijetili su tada ukrajinski izvori te naveli da se kretao neuobičajeno brzo i da je bio oprezniji nego u prethodnim javnim nastupima. Djelovao je živahno kada je pozdravio grupu koja ga je čekala, prije nego što je skinuo sako i ušao u limuzinu.

Budanov je tada u intervjuu na televiziji sugerirao da je Putinov dvojnik mogao odletjeti u Teheran na sastanak s predsjednicima Irana i Turske.'Molim vas, pogledajte trenutak Putinova izlaska iz zrakoplova. Je li to uopće Putin?', kazao je tada. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

Avatar Bumbar1
Bumbar1
15:51 30.10.2022.

A ja sam cuo da Drug Putin putuje kroz vreme i da se pojavljuje svakih 100 godina

DU
Deleted user
16:21 30.10.2022.

I koji od ta Tri je bolestan😀?

RE
REYAM
16:06 30.10.2022.

Zašto se sumnja da on ima dvojnika, a Biden koji u više navrata ne zna kuda se kreće nije sumnjiv.