spolno zlostavljanje

Prosvjed roditelja: Ne dopuštamo da se profesor vrati u školu

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
brod,prosvjed (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
brod,prosvjed (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
brod,prosvjed (1)
21.05.2013.
u 17:51
Ispred područne osnovne škole okupilo se 70-ak roditelja u znak prosvjeda zbog najave mogućeg povratka na posao profesora Gorana Zovka, koji je prije tri mjeseca osumnjičen za spolno zlostavljanje više djevojčica.
Pogledaj originalni članak

Ispred područne osnovne škole Bogoslava Šuleka u Vranovcima pokraj Slavonskog Broda okupilo se sedamdesetak roditelja u znak prosvjeda zbog najave mogućeg povratka na posao profesora Gorana Zovka, koji je prije tri mjeseca osumnjičen za spolno zlostavljanje više djevojčica.

Protiv osumnjičenog profesora još nije podignuta optužnica, a sada mu je navodno isteklo i bolovanje na kojem je bio nakon izlaska iz istražnog zatvora.

Ravnatelj škole sazvao je sastanak na kojem bi se razmotrile mogućnosti u vezi s njegovim statusom, što su neki roditelji protumačili kao ravnateljev pokušaj da na posao vrati profesora s kojim je navodno u kumskom odnosu.

– Ne dopuštamo da se profesor vrati u školu i predaje našoj djeci sve dok se na sudu ne raščisti je li kriv ili nije – kazali su ogorčeni roditelji. Neslužbeno doznajemo kako će nastavnik do kraja školske godine biti poslan na godišnji odmor.

>>Osumnjičen za pedofiliju: Pipkao kćer (8) svoje djevojke

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.