DVOJICA PRIVEDENA, ZA DVOJICOM TRAGAJU

Provalili u osam automobila, devet ih oštetili. Šteta 38.000 kuna

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Provalili u osam automobila, devet ih oštetili. Šteta 38.000 kuna
03.02.2022.
u 12:04
Čvrstim bi predmetom razbili  stakla, a potom ušli u vozila u kojem bi ispreturali stvari. Iz četiri automobila otuđili su osobne iskaznice, dokumente vozila te naočale i sportsku opremu, dok iz ostalih vozila nisu ništa otuđili.
Pogledaj originalni članak

Dvojica mladića u dobi od 19 i 18 godina sumnjiče se za osam teških krađa i pokušaja teških krađe te devet oštećenja tuđe stvari.  Kako je   priopćila zagrebačka policija, osim njih osumnjičena su još dvojica nepoznatih počinitelja, a spomenuta djela su počinili od  28. studenoga do 6. prosinca 2021. na području Trešnjevke u večernjim i noćnim satima. Modus operandi bio im je isti. Došli bi do automobila, ukupno njih osam,  pa bi potom te automobile nasilno otvorili.  Čvrstim bi predmetom razbili  stakla, a potom ušli u vozila u kojem bi ispreturali stvari. Iz četiri automobila otuđili su osobne iskaznice, dokumente vozila te naočale i sportsku opremu, dok iz ostalih vozila nisu ništa otuđili.

Sumnja se i da su u istom vremenskom periodu i na istom području također sa zasad dvojicom nepoznatih počinitelja došli do devet parkiranih osobnih automobila koje su iz niskih pobuda odnosno iz čiste obijesti, oštetili. Udarali su ih nogama ili čvrstim predmetima te su tako na vozilima razbili stakla, udubili lim ili bi potrgali dijelove automobila. Ukupna šteta je 38.000 kuna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.