Na meti vandala

Prvo htjeli zapaliti ulaz HDZ-a u Bjelovaru, a sada im skinuli ploču

Foto: Damir Špehar/Pixsell
Prvo htjeli zapaliti ulaz HDZ-a u Bjelovaru, a sada im skinuli ploču
09.03.2011.
u 13:56
Ploča s HDZ-ovim natpisom vrijedna je oko 1000 kuna, a skinuta je u noći s ponedjeljka na utorak, no stranka je krađu policiji prijavila tek danas
Pogledaj originalni članak

Nakon što je prije nekoliko dana na ulazna vrata bačena boca sa zapaljivom tekućinom, prostorije bjelovarskog HDZ-a ponovno su pretrpjele oštećenje. Nepoznati počinitelj ovog puta skinuo je ploču s natpisom, prema procjeni, vrijednu oko tisuću kuna.

Kako doznajemo od Ivice Vranića, tajnika gradske organizacije, incident se dogodio u noći s ponedjeljka na utorak, no stranka ga je policiji prijavila tek danas.
– Nadali smo se da će počinitelj ploču možda ipak vratiti, no kako se to nije dogodilo, slučaj smo danas prijavili policiji – ističe Vranić.

Ključne riječi
HDZ
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
15:02 09.03.2011.

Moli se pošteni Lopov koji je ploću odnio,da istu i vrati Ćeka ga nagrada Bjelovarske Policije

OB
-obrisani-
15:04 09.03.2011.

pa komunistima je najbolje da zapalje cijelu hrvatsku, sta tu ima veze sto ih u cijeloj hrvatskoj demonstrira cijelih10000, nek sve spale a onda nek ostali hrvati grade i svi zaposleni, samo bez komunista oni nisu spremni radit, skidat ploce, malat, palit za to da, nadamos e da se nece dogodit krvava 1945, kad su u miru komunisti pobili 200000 tisuca hrvata, a sta ce se dogodit kad na ulice izadju protivnici komunista????????????????????

OB
-obrisani-
16:01 09.03.2011.

Jel iza i ovih građana koji su to počinili stoji Josipović, jer on reče da je stao na stranu građana