Crikvenica

Punjači mobitela izazvali požar

Foto: Ilustracija/Nel Pavletic/PIXSELL
Punjači mobitela izazvali požar
10.08.2015.
u 12:19
U to vrijeme u kući nije bilo nikog, a uslijed požara izgorio je dio zida oko prozora na prvom katu kuće gdje su bili uključeni punjači dok su od dima zacrnjeni zidovi na prvom i drugom katu kuće
Pogledaj originalni članak

Nekoliko uključenih punjača mobitela ostavljenih bez nadzora izazvali su u petak poslijepodne požar u kući na području Crikvenice.

U to vrijeme u kući nije bilo nikog, a uslijed požara izgorio je dio zida oko prozora na prvom katu kuće gdje su bili uključeni punjači dok su od dima zacrnjeni zidovi na prvom i drugom katu kuće. Požar su ugasili vatrogasci JVP Crikvenica. Vlasnik kuće, 75-godišnjak, oštećen je za oko 15 tisuća kuna.

Policija upozorava građane da prije izlaska iz kuće provjere jesu li svi električni i slični uređaji ili drugi predmeti koji mogu izazvati požar, primjerice svijeće ili opušci, ugašeni te da li u njihovoj blizini ima zapaljivih materijala koji u slučaju nastanka požara mogu pogodovati njegovu širenju. Podsjećaju i da ne ostavljaju bez nadzora predmete poput punjača mobitela, upaljenih štednjaka, glačala, koji mogu izazvati požar. 

>> U kući u Samoboru zapalio se mobitel i prouzročio požar. Lakše ozlijeđen vlasnik kuće

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MR
MRUDante
14:07 10.08.2015.

opet šlampav članak, kao i većina članaka, na VLu...pravi bi novinar saznao o kojem se mobitelu radi i o kakvom punjaču! To bi bio minimum informacija koji bi MORAO slijediti ovakav naslov članka!! Siguran sam da i autor članka ostavlja punjač svojeg mobitela stalno uključen u struju.

PU
pulizg
12:33 10.08.2015.

cudno mi je to za punjače