To Be Secure Forum

Pusić: Crna Gora je ispunila uvjete i spremna je za NATO

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Pusić: Crna Gora je ispunila uvjete i spremna je za NATO
30.05.2014.
u 14:58
Pusić je istaknula kako je proširenje tema koja je nakon destabilizacije Ukrajine znatno izmijenjena, ali je zato situacija u regiji je specifična tema na koju se može dati momentalni odgovor
Pogledaj originalni članak

Prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić sudjeluje na To Be Secure Forumu u Budvi gdje se raspravljalo o mogućnosti učlanjenja Crne Gore u NATO.

 - Crna Gora je ispunila uvjete i trebala bi dobiti pozivnicu za NATO s tim da još postoji period od dvije godine od pozivnice do ulaska da završi sve poslove. Za sigurnost cijele regije, članstvo Crne Gore je neobično važno, rekla je Pusić.

Pusić je istaknula kako je proširenje  tema koja je nakon destabilizacije Ukrajine znatno izmijenjena, ali je zato situacija u regiji je specifična tema na koju se može dati momentalni odgovor.

>> To je strašno! Prevlaka ja naša, Crna Gora nema nikakva prava

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

DU
Deleted user
15:11 30.05.2014.

Ministrica vanjskih poslova regiona u akciji.

TO
tolitol
15:54 30.05.2014.

A čemu se čudimo? Strančica od 1 posto potpore vodi vanjsku politiku. Na čelu ministarstva profesorica sociologije.

JO
John13
16:20 30.05.2014.

Da li je moguce da se ovakva glupost cuje od hrvatske ministrice i jos k tome iz Budve?? Pa ta zena ima prilicno debelu kozu kada govori takve gluposti.... Pa da sjedne samo 2 sata u bilo koji kafic u Crnoj Gori cula bi sto to o NATO u Crnoj Gori misle. Nevjerojatna karijeristica je ta Pusic.... Ma maknite je sa svih funkcija pod hitno.... Sto je Pusic u toj Crnoj Gori rekla o crnogorskim idejama oko hrvatske Prevlake? Oko otvaranja natjecaja za busenju u hrvatskom dijelu jadranskog podmorja? ????? O tome Crna Gora bruji dnevno, svaki dan ima neki prilog o tim temama ili na TV ili u novinama...