ANALIZA DENISA ROMCA

Putin je jednu europsku zemlju, i to bez ozbiljnijeg otpora, već okupirao

Foto: POOL/REUTERS
Putin je jednu europsku zemlju, i to bez ozbiljnijeg otpora, već okupirao
18.02.2023.
u 20:25
U Srbiji slobodno djeluju ruska propagandna glasila Sputnik i RT, kojima je djelovanje u Europskoj uniji zabranjeno, pri čemu valja imati na umu da primarna zadaća tih "medija" nije informativna, nego isključivo politička i propagandna. U Srbiji slobodno djeluje zločinačka ruska privatna vojska Wagner, koja novači Srbe za Putinov rat protiv Ukrajine

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
Ključne riječi


Komentari 41

Avatar Bukva4
Bukva4
23:13 18.02.2023.

Poštovani i dragi ljudi, komentatori, prijatelji, oni koji me volite i oni koje ne, a ja Vas sve volim! Barba moj, Alison Moyet, Zvjerko, Cantor, Dvanaest legija, Asterix, ATG, Speedy Gonzales, Rubinet, Malo Vitra, Tombstone i ostali, sa zadovoljstvom sam čitao Vaše komentare. To je prva stvar. Druga je, otišao sam sa Večernjeg. Žao mi je zbog toga. No, ponukan novim "izgledom" portala koji je komentare potpuno stavio u drugi plan. Dakle više nema komentara ispod naslova gdje je bilo potpuno praktično, više ne vidimo broj pregleda članka, ne vidimo koliko nam je slova ostalo u komentaru kao prije tako da ne znamo koliko teksta zapravo možemo napisati. Više ne možemo pratiti, odnosno biti prijatelj sa ljudima čiji komentari nam se sviđaju i vidjeti njihove komentare. Sada trebam prijeći pola portala, izgubiti vrijeme da nađem komentare, sramota. Potpuna degradacija komentara. Uživao sam komentirajući, a Večernji je to u jednom danu trajno pokvario. Osvježeni izgled bi trebao poboljšati već dobre stvari, a ne srozati postojeće. Zbog ovog razloga otišao sam sa portala Večernji, jer potonji nam je poslao jasno poruku - ne žele nas. E pa poslao sam i ja njima poruku, a ta je - bok! Ovo je smijurija što je VL postao. Dođite na Index. Prevagnulo je to što Matija Babić više nije vlasnik. Ogroman broj ljudi komentira, nema brisanja ni blokade, slobodno pišete. Mene ćete pronaći u rubrici "najrelevantniji komentari". Vidimo se tamo!

DI
did_Iva
20:35 18.02.2023.

Osobno nemam ništa protiv toga da Wagner u Srbiji novači za rat u Ukrajini. Ukrajincima ti Srbi neće napraviti neku osobitu štetu, jer će vrlo brzo zaleći, kao i oni vrbovani po zatvorima. Njihovim odlaskom bi se smanjio broj kompletnih budala u Srbiji. Bolje za nas, a i za normalne Srbe.

DU
Deleted user
20:45 18.02.2023.

U tu priču se nikako ne uklapaju desetine i desetine tisuća mladih Rusa koji su pobjegavši u Srbiju, izbjegli mobilizaciju. Pa bi se onda očekivalo da im službena Srbija odmah uskrati daljnji boravak, ali ne... Oni se vesele novcu kojeg prvospomenuti troše po Beogradu i ostalim velikim gradovima. Interesi su oduvijek bili kraljevska disciplina u politici, naročito vanjskoj - pa je tako i u ovom slučaju. Sve je to iz interesa, nema tu ljubavi.