Kolumna

Putin se preračunao, Ukrajina se neće dati razoružati, nego želi postati ‘veliki Izrael’

Foto: SPUTNIK/REUTERS
Putin se preračunao, Ukrajina se neće dati razoružati, nego želi postati ‘veliki Izrael’
10.04.2022.
u 11:19
Bit ćemo veliki Izrael s vlastitim licem. Neće biti iznenađenje budemo li išli u kina, supermarkete s oružjem, kaže Zelenski. Ruska ratna agresija potiče i Europu na "izraelizaciju"

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 43

MG
milerazbojnik@gmail.com
15:26 10.04.2022.

koja to država može zahtjevati od jedne napadnute države da se razoruža niti jedna nema uporišta ,i to iz ovog primjera razoružajse i dopusti susjedu da te tlači .nema razuma niti pameti poznato švicarska australija i jošdruge zemlje imaju svoju vojnu snagu i silu jer bi sve drugo značilo stavit glavu na panj newkompomahnitalom pustolovu da kad mu se prohtije može napasti u bilo kojem trenu kraj priče neksebe razoruža i svijet če krenut njegovim primjerom i neče bit prijetnje nikom od rusa ili bilo ikog

PO
Poskok
13:53 10.04.2022.

Kad imaš Ruse i Srbe za susjede onda i nije čudo da svi postanemo Izraelci.

BI
billynik
16:27 10.04.2022.

Možda da napišete upute kako komentirati i koliko jako moramo hvaliti vaše novinare i njihove uratke te da se ne smije sumnjati u ono što večernji objavi a pogotovo u one članke objavljene bez imena i prezimena nego potpisane s večernji list. Biće lakše vama i nama, mi nećemo bez veze piskarati a vi nećete morati ništa brisati i imaćemo tu čuvenu" slobodu" zapadnih medija.