Razgovor u Hamburgu

Rodila se simpatija između Putina i Melanie

Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin i Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin i Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin i Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
Vladimir Putin i Melania Trump
10.07.2017.
u 09:23
Razgovarali su čak i o agendi G20, kazao je Dmitrij Peskov.
Pogledaj originalni članak

Tijekom večere koja je bila organizirana za lidere na summitu G-20 u Hamburgu, Melania Trump i Vladimir Putin sjedili su jedno pored drugog.

Putin je tako bio u prilici da razgovara s prvom damom SAD-a.

- Razgovarali su čak i o agendi G20. Mislim da je bilo određene simpatije - rekao je Dmitrij Peskov za kanal 'Rosija 1'.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

KT
komen_tar
10:35 10.07.2017.

Hoce to Vladimir Put In

Avatar nekakav
nekakav
11:10 10.07.2017.

je, pa melanija je nekad bila priležnica putina špijuna. i nastavila karijeru udajom za biznismena, za kojega je odavno bilo izgledno da će biti usa predsjednik. i tako se zlovenka vinula u visine, i došla do prve dame, što je uostalom oduvijek i bila. i sad ima priliku ostvariti velike ciljeve putina špijuna. tako bi recimo izgledao rezime zapadnih medija. pored putina ne možeš ostati miran, na ovaj ili onaj način, kao ni kod trumpa. jednostavno nisu to osobe kraj kojih možeš biti 'običan'. putin je prema zapadnim medijima težak desetke milijardi dolara. bez da su išta dokazali, pokazali ijedan vlasnički list, 'jer je sve skriveno i prepisano na druge ljude'. kad kontroliraš cijelu državu, svaki segment i svaku djelatnost, onda ne trebaš biti vlasnik nečega, da bi uživao u recimo odmoru u jednoj dači u podmoskovlju, ili dvorcu na crnom moru.

LU
Lujo123
09:48 10.07.2017.

Bravo care! Jednom car vazda car!!!