preokret u moskvi

Putin zatražio povlačenje ruske vojske iz Ukrajine!

Foto: DPA/PIXSELL
Putin zatražio povlačenje ruske vojske iz Ukrajine!
24.06.2014.
u 14:51
Informaciju je potvrdio Kremlj, odnosno Putinov glasnogovornik Dimitrij Peskov koji je pojasnio da je odluka donesena kako bi se ''normaliziralo stanje u Ukrajini''
Pogledaj originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin zatražio je danas od Dume povlačenje odluke donesene 1. ožujka kojom je dopuštena vojna intervencija u Ukrajini.

Informaciju je potvrdio Kremlj, odnosno Putinov glasnogovornik Dimitrij Peskov koji je pojasnio da je odluka donesena kako bi se ''normaliziralo stanje u Ukrajini'', javlja BBC.

Zahtjev Gornjem domu ruskog parlamenta Putin je uputio uoči odlaska u službeni posjet Austriji a odluka bi, prema riječima dužnosnika Gornjeg doma Andreja Limova, trebala biti opozvana već u srijedu.

>>Prijeti li Putin Rusijom od Banja Luke do Mandžurije?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 39

DU
Deleted user
15:18 24.06.2014.

Russia's president has asked parliament to revoke the right of military intervention in Ukraine, where rebels have been fighting government troops. Ruski predsjednik je zatražio od parlamenta da se opozove pravo na vojnu intervenciju u Ukrajini, gdje se pobunjenici bore s vladinim snagama. To bi tako trebalo biti prevedeno. Svako, nažalost, ima pravo pisati po novinama, pa i oni koji nisu u stanju prevesti najobičniju rečenicu s engleskog.

NA
navijala
19:44 24.06.2014.

Ukraina je stara Rusija i zato ne zeli bratoubilacki rat.Tko je do sada tako postupio??? Putin je politicar koji zna sto radi,a ima kicmu kako netko ovdje rece. Veliko postovanje g. Putinu.

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:23 24.06.2014.

Ma ljudi da li je to moguće, rekao bi pok. Mladen Delić. Naslov teksta glasi da je "Putin zatražio povlačenje ruske vojske iz Ukrajine", a iz samog teksta nedvosmiswleno proizlazi da se radi o ukidanju odluke o njegovom pravu na slanje vojske radi zaštite sunarodnika. Kada je i od našeg svjetskog medija Večernjaka, previše je, zar ne?