fatalna alina

Putina ponovno 'oženili' putem interneta i to sa 30 godina mlađom!

Foto: Reuters/PIXSELL
Putina ponovno 'oženili' putem interneta i to sa 30 godina mlađom!
23.09.2013.
u 10:01
Nakon što je društvene mreže preplavila vijest da je Putin uplovio u bračnu luku s bivšom olimpijskom gimnastičarkom i zastupnicom u Dumi Alinom Kabajevom, Kremlj je ponovno bio prisiljen demantirati te glasine
Pogledaj originalni članak

Ruskog su predsjednika Vladimira Putina u subotu još jednom ''oženili'' putem interneta. Nakon što je društvene mreže preplavila vijest da je Putin uplovio u bračnu luku s bivšom olimpijskom gimnastičarkom i zastupnicom u Dumi Alinom Kabajevom, Kremlj je ponovno bio prisiljen demantirati te glasine, piše Daily Mail.

''Vjenčanje'' se ovoga puta dogodilo u manastiru na Valdaju u kojem je 60-godišnji predsjednik prošlog tjedna boravio na međunarodnoj konferenciji. Njegov je glasnogovornik još jednom opovrgnuo da je Putin u ljubavnom odnosu sa 30-godina mlađom Kabajevom o kojoj se svojedobno pisalo i da je majka njegove izvanbračne djece.

Te glasine ne jenjavaju ni nakon Putinova razvoda od bivše supruge Ljudmile. Trideset godina dug brak raspao se početkom lipnja ove godine, a ruski je predsjednik tada izjavio da nije bio vjenčan u crkvi jer je te daleke 1983. bio pripadnik KGB-a. Tek poslije razvio je ljubav prema religiji.

>>'Da je Berlusconi gay, ne bi mu se sudilo'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.