Zahvaljujući suradnji Obrtničke komore Primorsko goranske županije, Udruge malih brodara Sjevernog Jadrana i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije od ponedjeljka 11.ožujka 2013. u Zavodu će krenuti ciklus radionica u vezi zakonskih propisa poslovanja s hranom (HACCP) za ugostiteljske usluge na turističkim brodicama.
Polaznici - vlasnici brodica i njihovi ugostiteljski djelatnici dobit će informacije te praktične smjernice za rad po Vodiču DHP i HACCP (ispunjavanje svih obveznih obrazaca) i biti educirani o kategoriji rizika u poslovanju s hranom sukladno ugostiteljskoj ponudi na brodu, primjerice samo cateringa, kompletne pripreme hrane i slično. Po završetku radionica polaznici će dobiti diplome o uspješnoj završenoj edukaciji nakon teorijskog i praktičnog ispita.
Svi zainteresirani \"brodari\" mogu se za radionice prijaviti na meil: ohenu@zzjzpgz.hr ili tel: 358 758 ili 358-716.