afera medikol

Rajković: Hebrang mi je smjestio, Milinoviću skidam kapu

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Rajković: Hebrang mi je smjestio, Milinoviću skidam kapu
04.04.2011.
u 21:22
Ivan Rajković, vlasnik Poliklinike Medikol, u intervjuu za Dnevnik Nove TV otkrio je koga krivi za izbijanje afere Medikol.
Pogledaj originalni članak

Ivan Rajković, vlasnik Poliklinike Medikol, u intervjuu za Dnevnik Nove TV govorio je o aferi Medikol te, između ostalog, optužio bivšeg ministra zdravstva Andriju Hebranga da mu nije dao dozvolu za rad. Odbacio je bilo kakvu političku intervenciju prilikom dobivanja ugovora s HZZO-om o nabavi PET/CT uređaja.

- Iza cijele afere stoji jedan mrzovoljan čovjek koji ne govori istinu. Tako je on sam za sebe izgovorio, rekao je Rajković govoreći o Hebrangu. Istaknuo je da je "topovsko meso u obračunu sadašnjeg i bivšeg ministra zdravstva". Za sadašnjeg ministra Darka Milinovića, Rajković je rekao da je "pozitivac kojem skida kapu", a Hebrang "negativac".

Na pitanje novinara tko će preživjeti ovu aferu - on, Milinović ili Hebrang, Rajković je rekao:
- Ja znam da ću ja napraviti bolnicu. A njih dvojica... Mene ta politika uopće ne interesira. Mene interesiraju pacijenti.

Također je istaknuo da mu nitko nije pogodovao iz bivše administracije.
- Nema te osobe koja bi mogla uprti prstom na mene i reći: Ja sam ti pogodovao, dodao je Rajković.

>>Cijeli tekst pročitajte ovdje

>>Inspekcija koju je Milinović poslao u Medikol nije naišla na propuste

>>Cijela obitelj Sanader liječila se u Medikolu

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 90

BL
Blizard
06:07 05.04.2011.

Dr Hebrang dobar doktor ,posten covijek I domoljub. Oni sto su za pet klasa ispod njega uglavnom ti ga napadaju i blate ! HI

AU
austria
06:42 05.04.2011.

Koliko je ministar Milinović primio novca od provizije? Jaco, čisti to smeće oko sebe, osuđeni lopov Rončević ti je u Saboru i sramoti stranku.

BI
Bisera
21:59 04.04.2011.

ON NAS ZOVE RULJA .......KULTURTA NA NIVOU TELE