Ranko Ostojić:

'Čeka me teška i neizvjesna borba s Karamarkom u 9. izbornoj jedinici. Jedva čekam sučeljavanje'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
aa
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
aa
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
aa
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
aa
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
aa
04.07.2016.
u 09:09
Ostojić je rekao da u Milinovićevoj matematici "nešto ne štima"
Pogledaj originalni članak

SDP-ovac Ranko Ostojić sinoć je na Facebooku objavio da ga u 9. izbornoj jedini čeka teška i neizvjesna borba s Tomislavom Karamarkom, donedavnim šefom HDZ-a.

Ostojić piše da će biti teško, pogotovo zato što član Predsjedništva HDZ-a Darko Milinović tvrdi da samo u ličko-senjskom dijelu 9. izborne jedinice ima 10 tisuća članova, a u cijeloj 9. izbornoj jedinici ima 50 tisuća članova HDZ-a. 

– Pa tko ih može pobijediti? Ipak, rezultati izbora daju pravu sliku. Ni članovi HDZ-a ne glasaju za njih, a kamoli članovi obitelji. Ipak jedva čekam sučeljavanje. Hoće li poslati Karamarka ili nekog drugog? – piše Ostojić, zaključujući da u Milinovićevoj matematici "nešto ne štima".

 

>> Hoće li SDP surađivati s Mostom nakon izbora? Ostojić: Treba pričekati rezultate

>> Ostojić: 'Ja bi Petrovu preporučio da prvo osnuje stranku, a onda neka dijeli lekcije drugima'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

BU
Bulaba
09:21 04.07.2016.

Gle, pa to je onaj "branitelj" koji je za vrijeme rata prodavao bakalare i glumio humanitarca u Crvenom križu, a sad glumi muškarčinu. Nije to lako, udara to u glavu. Ranko, kako danas stojimo s grčkim trajektima i letećim vlakovima za Mađarsku? Kako tvoj hot-spot na Prevlaci, tko vodi?

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
09:18 04.07.2016.

ORJUNA i MI6 idu naprijed, nova yuga nova "borba" ... koji su ovo izhlapjeli kretnnni ... Bože pomozi!!!!!!!!!

GU
General_U
09:27 04.07.2016.

pokrij se svastikom ostoja bolje ti je, zaboli nas uho za karmarkom ili bilo kim drugim ono što smo krvlju stvorili vi ste u ovih dvadeset godina uništili i nije vam malo odj... svi skupa.želim da mladi ostanu u ovoj zemlji a vi možete gdje hoćete bez vas ćer nam sigurno biti bolje f off.