REAKCIJA MINISTRA

Ranko Ostojić: HNS je podružnica sa 3/4 članova HDZ-a

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Ranko Ostojić: HNS je podružnica sa 3/4 članova HDZ-a
13.06.2015.
u 21:07
Neka odgovornost HDZ traži u HNS-u, poručio je Ostojić
Pogledaj originalni članak

- HNS je podružnica sa 3/4 članova HDZ-a. Prema tome, neka odgovornost HDZ traži u HNS-u - rekao je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, reagirajući na optužbu HDZ-ovca Gordana Jandrokovića, prenosi HRT.

Jandroković se, komentirajući incident sa svastikom na travnjaku Poljuda tijekom utakmice Hrvatska - Italija, pitao što je činio MUP te je rekao da je reakcija ministra sramotna.

- Neka se Hrvatski nogometni savez i oni koji koketiraju s ustaštvom i neonacizmom sjete svega što se događalo s povicima 'Za dom spremni' i onog što se događalo na stadionima već godinama - poručio je Ostojić, dodajući kako MUP nije bio organizator utakmice te da nije bila njegova odgovornost pregledavati travnjak na Poljudu.

>> Vlada organizatore prozvala za nemar: Propustili su učiniti sve da se spriječi incident

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 212

RO
rogantes
21:20 13.06.2015.

Ovaj incident odgovara onima koji mrze Hrvatsku (udruga FARE koju vodi Zoran Stevanović i kukuriku vladi) te onima koji mrze HNS (pojedine navijačke skupine). P.S. sramota koje spinove prodaje Ostojić, nakon ovih njegovih izjava sam siguran da ne budu našli počinitelje jer Ostojiću i ovoj vladi odgovara ovaj kaos.

SN
snjezablazevic1964
21:16 13.06.2015.

eee di ja zivim???ako u rh ovi budu dobili još jedne izbore kupim ženu i djecu i bježim,,zamislite da hdz dobije izbore u srbiji i da pola zastupnika u parlamentu budu hrvati pa da poput stazića pljuju po srbima u saboru

DU
Deleted user
21:16 13.06.2015.

Napd na opziciju je pokušaj sakrivnja nesposbnosti i nemara njgovog resora koje je očito zakazo i nije sprječio ovu tragediju.