Na fejsu

Ranko Ostojić nakon izlaska iz bolnice: Hvala svima na podršci

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Ranko Ostojić nakon izlaska iz bolnice: Hvala svima na podršci
07.08.2014.
u 10:20
U toj je bolnici ministar unutarnjih poslova, podsjetimo, bio od 19. srpnja kada mu je hitno operiran apsces na vratu nastao zbog jake bakterijske infekcije.
Pogledaj originalni članak

Zdravstveno stanje potpredsjednika Vlade Ranka Ostojića stabilno je te je on jučer otpušten iz KBC-a Zagreb na kućno liječenje.

U toj je bolnici ministar unutarnjih poslova, podsjetimo, bio od 19. srpnja kada mu je hitno operiran apsces na vratu nastao zbog jake bakterijske infekcije. No, razvila se sepsa te su ministru Ostojiću otkazali bubrezi, jetra, a bio je priključen i na respirator. Sada je moguće liječenje nastaviti izvan bolnice.

Nakon izlaska iz bolnice na Facebooku se oglasio i sam ministar:

 - Dragi fejs prijatelji, iz bolnice pušten na kućnu njegu... ljudi na Rebru su se maksimalno potrudili i uspjeli me izvući... nisam mogao svima pojedinačno zahvaliti na porukama pa evo sad svima zahvaljujem na podršci... ne smijem previše pisati, ali ostajem na fejsu... svima još jednom veliko hvala...

 

>> Ostojić u četvrtak izlazi iz bolnice i odlazi na kućnu njegu 

>> Ministar policije Ranko Ostojić zbog visoke temperature završio u zaraznoj bolnici

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

FA
Fake
11:15 07.08.2014.

Koga briga za tog.....Nadam se samo da će svaki građanin a ponajviše onaj ''mali'' biti tretiran kao i ovaj,sa jednakom skrbi.Sad nek ode u penziju pa da više ne čujemo za njega.

TA
tamanitelj
10:50 07.08.2014.

jaka vam je vijest ,baš me briga

DU
Deleted user
10:49 07.08.2014.

...danas samo lose vijesti!!!!!