Ranko Ostojić:

"Karamarkove insinuacije o izbornoj krađi nepotrebne su i neodgovorne"

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
"Karamarkove insinuacije o izbornoj krađi nepotrebne su i neodgovorne"
25.01.2016.
u 16:00
UHrvatskoj je zavladao trend bacanja pod tepih stvarnih problema izmišljanjem indicija kojima se onda bavi državno odvjetništv, smatra Ostojić
Pogledaj originalni članak

Svega sam se naslušao, ali doista nisam očekivao da ću 70 dana nakon izbora tako nešto čuti od prvog potpredsjednika Vade – odgovorio je sada već bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na upit o navodnoj izbornoj krađi.

Izjavu lidera HDZ-a Tomislava Karamarka on je ocijenio nepotrebnom, neutemeljenom i neodgovornom, ocijenivši kako "osoba s takvim iskustvom ne bi smjela bez ijednog dokaza dovoditi u sumnju rezultate državnog izbornog povjerenstva".

Prema njegovim riječima, u Hrvatskoj je zavladao trend bacanja pod tepih stvarnih problema izmišljanjem indicija kojima se onda bavi državno odvjetništvo. - Stalno se otvaraju nekakve nove sumnje, a nitko ne govori o onome što se zapravo time prikriva i što plaši hrvatsku javnost, a to je izostanak dogovora o reformi i suprotstavljena mišljenja ljudi iz iste vlade – rekao je Ostojić.

Dodao je kako mu nije ni najmanje žao što je članove SDP-a koji su zatražili Milanovićevu ostavku na Facebooku nazvao lešinarima, pudlicama i bijedom, jer "njegov je stil da naglas govori istinu". One kojima se to ne sviđa pozvao je neka ga slobodno tuže, a na upit da prokomentira to što ga je i Zoran Milanović pozvao da to više ne radi, odgovorio je kako je riječ o općenitoj Milanovićevoj sugestiji da ne treba komunicirati na takav način.

- Nije da ja ne slušam predsjednika svoje stranke, ali dopustite mi da pitam zašto ti licemjeri koji danas traže ostavku vodstva stranke to isto nisu učinili odmah poslije izbora. Osim toga, ne možeš tražiti ostavku nekog tijela ako imenom i prezimenom ne navedeš tko ti smeta, jer vodstvo SDP-a čine i Komadina, Bernardić, Rajko Ostojić... - zaključio je Ranko Ostojić

>>Karamarko objasnio što će biti početak 'rasvjetljavanja što se događalo u izbornoj noći 8. na 9. studenog 2015.'

>>Milanović o krađi mandata: Karamarkova izjava je krajnje neozbiljna i uznemirujuća

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

Avatar abakus
abakus
16:10 25.01.2016.

SDP/HNS-ova maratonska predstava u petak u kojoj su osramotili prvo sebe a onda i Hrvatsku ružnim uvredama i nevjerojatnom količinom mržnje prema pobjedničkoj koaliciji te bavljenjem jedino prastarom temom obrane lažnog antifašizma kako bi njome zgazili svakoga tko imalo nacionalno diše i osjeća, bila je nepotrebna i neodgovorna, Ostojiću. Za razliku od toga, istraga o mogućoj izbornoj prevari potrebna je ako oko toga postoji i najmanja sumnja.

DU
Deleted user
16:13 25.01.2016.

ranko sud partije ovdje ne vrijedi,,,, ocekujemo istinu i pun remetinac

DU
Deleted user
16:36 25.01.2016.

Ja znam jedno kad se politicar opravdava onda znajte da je uhvacen s rukama u medu., ovoga puta izbornom medu.