rat frakcija bbb-a

Tunjić ostaje u pritvoru, optužnica potvrđena

Foto: VL
braća Tunjić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Marko Tunjić,pucnjava
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Pucnjava u Retkovcu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Pucnjava u Retkovcu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Pucnjava u Retkovcu
29.09.2015.
u 15:10
Tunjić se tereti da je 25. listopada lani pucao na pripadnike suprotstavljene navijačke frakcije, odnosno članove Udruge navijača Dinama
Pogledaj originalni članak

Marko Tunjić, optužen za pokušaj ubojstva četiriju pripadnika suprotstavljenih frakcije BBB-a, do daljnjeg ostaje u istražnom zatvoru u Remetincu, a optužnica protiv njega je potvrđena.

Odlučilo je tako jučer optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda. Optužnica je potvrđena nakon što su propali pregovori tužiteljstva i Tunjića o nagodbi, a zahtjev Tunjićeve obrane za ukidanje istražnog zatvora sud je odbio. Tunjić, koji pripada frakciji koja podržava Zdravka Mamića, tereti se da je 25. listopada lani pucao na pripadnike suprotstavljene navijačke frakcije, odnosno članove Udruge navijača Dinama koji su bili u kombiju.

U pucnjavi su po život opasno bile ozlijeđene dvije osobe, a Tunjić se nakon bijega predao.

>>Tunjić je navijaču pucao u glavu pa je nastavio rešetati njegove prijatelje

>>Prijavio se napadač koji je izrešetao kombi BBB-ovaca

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IB
ivan.biljan68
16:58 29.09.2015.

Pravi Hrvat,koji oružjem rješava neka,za nas,nevažna pitankja. Da se tolikom žrtvovao za neki posao,bilo bi koristi,ali za klub?To će mu ubuduće dati kruha i ostaloga,sad će mu Mamići pomoči....a sebi neće moći,i nad njima se"smije" Damaklov mač.