Odluka

Ravnateljici otkaz nakon 20 godina na čelu škole

Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Ravnateljici otkaz nakon 20 godina na čelu škole
26.11.2012.
u 16:52
Inspekcija je utvrdila da je upisala desetero učenika koji nisu imali dovoljan broj bodova za zanimanja komercijalista i ekonomista
Pogledaj originalni članak

Ravnateljica Ekonomske i trgovačke škole Čakovec Dušanka Novak primila je danas rješenje o razrješenju koje potpisuje ministar Željko Jovanović. Ujutro nam je rekla da još nije dobila rješenje, no ono je stiglo poslije, oko podneva. Nakon 20 godina na čelu škole dobila je otkaz, bez prava žalbe.

Tako se ipak nisu obistinile nade djelatnika škole da će se ravnateljica izvući samo s novčanom kaznom. Podsjetimo, inspekcija je utvrdila da je upisala desetero učenika koji nisu imali dovoljan broj bodova za zanimanja komercijalista i ekonomista. Školski odbor odbio je sam razriješiti ravnateljicu, dajući joj jednoglasnu podršku, no ministar je donio odluku o razrješenju.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

S7
Stiv 7
17:39 26.11.2012.

budi dobar i pomozi narodu i sigurno ćeš nadrapati

NO
norman
20:32 26.11.2012.

nema nam druge nego početi razmišljati kad i kako uzeti stvar u svoje ruke stranka opasnih namjera svjesno uništava Hrvatsku ami joj to dopuštamo-dokada vidjet ćemo

ER
erik
14:15 27.11.2012.

I tako je još jedna ravnateljica bačena na cestu. Pravac burza, bez popravnog. Prestrašno.