ORUŽANA PLJAČKA

Razbojnik odnio dnevni utržak iz pošte u Slavonskom Brodu

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Razbojnik odnio dnevni utržak iz pošte u Slavonskom Brodu
18.01.2011.
u 14:07
Riječ o mlađem muškarcu u dobi od 20 do 25 godina, visokom 180 cm, obrijana lica, na glavi je imao sivo-plavu šilt-kapu, odjeven je u crvenu jaknu sa sivo-plavim rukavima i sivo-plave traperice
Pogledaj originalni članak

SLAVONSKI BROD – U ponedjeljak oko 21 sat, na kraju radnog vremena, u poslovnicu Hrvatske pošte u Zrinskoj ulici u središtu Broda ušao je nepoznati muškarac i uz prijetnju vatrenim oružjem zatražio da mu se odmah preda sav dnevni utržak. Djelatnica nije imala izbora i učinila je što je od nje tražio nakon čega je razbojnik pobjegao.

Po dojavi o razbojništvu policija je obavljenim očevidom utvrdila da je riječ o mlađem muškarcu u dobi od 20 do 25 godina, visokom 180 cm, obrijana lica, na glavi je imao sivo-plavu šilt-kapu, odjeven je u crvenu jaknu sa sivo-plavim rukavima i sivo-plave traperice.

Policija nastavlja potragu, a građane moli za pomoć i da informacije u vezi s pljačkom jave na 192. Pljačka pošte četvrti je slučaj razbojništva u dva mjeseca, tri u Brodu i jedno u N. Gradiški. Policija je uspješno riješila slučaj pljačke trgovine u N. Gradiški kada su prošlog vikenda dva mladića odnijela utržak, ali su brzo uhićeni i privedeni istražnom sucu. Za počiniteljima tri ostala slučaja potraga se nastavlja.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

OB
-obrisani-
14:23 18.01.2011.

Sram ga bilo,,odnijeti tolike novce

FE
Felicijen
15:06 18.01.2011.

Valjda su mu izbrojali novčeke do kraja a on to potpisao da ne bi nešto dodali za svoje potrebe kao obično?

SO
soso
11:37 19.01.2011.

ma nije to nista koliko su opljackali protega i ekipa iz vrha vlasti