brak u krizi

Razvod već dogovoren, Obama vara Michelle s Kennedyjevom kćeri?

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
obama
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
obama
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
obama
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
obama
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
obama
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
obama
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
obama
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
obama
13.05.2014.
u 18:38
Obama je na službeni put u Japan, gdje se Caroline nalazi kao američka veleposlanica, otišao sam. To nije promaklo ni tamošnjim državnim službenicima, koji su javno komentirali kako je brak Obama u krizi.
Pogledaj originalni članak

Barack Obama ponovno se našao u preljubničkom skandalu, i to s kćeri slavnog JFK-a, Caroline Kennedy. Kako piše tabloid National Enquirer, Obama je na službeni put u Japan, gdje se Caroline nalazi kao američka veleposlanica, otišao sam. To nije promaklo ni tamošnjim državnim službenicima, koji su javno komentirali kako je brak Obama u krizi.

– Michelle se uvrijedila zbog tih komentara, a Caroline kao veleposlanica nije napravila ništa da demantira te tvrdnje. Kad je Michelle vidjela fotografije Caroline i Baracka kako se poljupcem pozdravljaju, pobjesnila je. Inače sumnja kako je vara sa svakom ženom s kojom ostane nasamo, pogotovo ako je ta žena zgodna. Također, svjesna je kako se Caroline i Barack dive jedno drugome – objašnjava izvor.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Obamin put u Japan pokrenuo je skandal kada je Kazuyuki Hamada, parlamentarni zastupnik, na svom službenom blogu utvrdio kako je Obamin brak na lošem putu.

– Javna je tajna da par dogovara razvod, a objavit će ga nakon završetka predsjedničkog mandata. Kad bi njegova supruga progovorila, rekla bi vam kako je predsjednik serijski preljubnik, a Tajnu službu koristi kako bi prikrio dokaze preljuba – napisao je Hamada. Navodno je Michelle već pronašla kuću u Washingtonu u kojoj će živjeti s njihove dvije kćeri, a Barack planira vratiti se na Havaje, gdje će živjeti s dugogodišnjim prijateljem Bobbyjem Titcombom.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Ne može je obuzdati: Brak Michelle i Baracka Obame pred raspadom?

>>Kriza u braku? Michelle odbila putovati s Barackom u posjet Japanu

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
19:28 13.05.2014.

Iz ove vijesti ze da zakljuciti da je Obama ustvari peder jer namjerava useliti s frendom Bobby-em. Svasta.

BA
Black Angels
19:49 13.05.2014.

Obama opasan...upozorenje..svima muskarcima....zenama...mladjim i starijima..zivotinjama.....upozorenje...,ne okrecite ledja....obami...jer cete biti ....ebeni

DU
dugi
17:24 14.05.2014.

Znam da majcesce kopate po mulju, ali sada idete jos nize (ako je moguce) ne zbog toga sto spekulirate Obaminim avanturama, vec sto informaciju vadite iz "National Enquirer", zutog listica koji redovito izvjestava o vanzemaljcima koji prave djecu na zemlji. Cak I slike objavljuju kao "dokaz" Pa kak vam nije neugodno? Ipak bi trebali makar prividno, ostavljati dojam da ste ozbiljan list. Na Dan pobjede nad fasizmom, 10 Svibanj, koji je cijela Europa obiljezila, vi niti rijeci o tome, ali zato udarna vijest dolazi iz " National Enquirer" , Obama I njegov brak. Ovo sa Danom pobjede nece imati neke veze da je I Austrija tada dobila po glavi? Ah zaboravio sam danasnji gazda ovog listica je Austrijanac, ai neke strujice u ovoj zemlji ne vole taj dan jer je I njihov poglavnik tada dobio po glavi. Interesantno. Samo vi I dalje pratite "National Enquirer", mozda je neki vanzemaljac sletio u Zagreb I sada se krije pod konjem Bana Jelacica:)