SJEDNICA ODBORA

Reformisti: Najugroženije će biti regije u kojima građani ovise o svojim plaćama, dakle kontinentalna Hrvatska

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Održana simpozija o cikloturizmu u Hrvatskoj u ovoj turističkoj sezoni
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Donji Kraljevec: Najavljen Tehnix FIM Speedway Grand Prix of Croatia
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Održana simpozija o cikloturizmu u Hrvatskoj u ovoj turističkoj sezoni
12.11.2022.
u 20:28
Istovremeno se, dodala je Sandra Herman, i dalje se aktivno provodi snažna infiltracija stranačke HDZ-ove mreže u sve pore društva
Pogledaj originalni članak

Snažna inflacija koja je u dijelu troškova građana ne 12,8% već preko 20% uz zaustavljanje rasta gospodarstva dodatno će socijalno gurnuti društvo na sam rub siromaštva i preko njega dovesti jednu trećinu građana Hrvatske, a posebno umirovljenike.

Najugroženije će biti regije u kojima građani ovise o svojim plaćama, dakle kontinentalna Hrvatska. Sjever Hrvatske je bio i ostao potpuno isključen od bilo kakve podrške Vlade posebno na razvojnim projektima kao što je brza pruga i sada je neupitno da HDZ i aktivno sprječava i onemogućuje njenu realizaciju - istaknula je Sandra Herman, predsjednica Središnjeg odbora Narodne stranke - Reformisti nakon sjednice Središnjeg odbora. 

Istovremeno se, dodala je, i dalje se aktivno provodi snažna infiltracija stranačke HDZ-ove mreže u sve pore društva, a posebno pravosuđa, što rezultira "nesposobnošću vođenja države uz istovremeni val kriminala". 

- Nesposobni HDZ-ovi i njima bliski kadrovi osjećaju se potpuno zaštićeni i od pravosuđa, a sve to plaćaju građani Hrvatske. Do kuda ide spremnost na nepoštivanje zakona, pa čak i Ustava, govori i činjenica da HDZ i dalje inzistira na opstanku izbornog modela koji njihovoj slavonskoj izbornoj bazi omogućuje i do jednu trećinu vrjedniji glas od glasa u drugim dijelovima Hrvatske - naglasila je Herman.  

>> VIDEO Dovršen očevid: U prometnoj nesreći kod Benkovca poginule dvije žene


 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SA
sasha68
09:50 13.11.2022.

ja ne znam čemu se oko uhljebljavanja javljaju reformisti i hns, obje stranke u razini statičke pogreške a ovladali malim milijunom nadzornih odbora jakih firmi??

M3
Miške 3
06:04 13.11.2022.

Čačić je opet našao zgodnu žensku

Avatar uputnik
uputnik
23:22 12.11.2022.

Radimir Čačić je svjedočio u korist Vlade Trifunovića, iako Čačić nikada nije bio član Kriznoga štaba Skupštine općine Varaždin.