Promo

Rezultati natječaja za najbolji esej „Moj dom u EU“

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
proslava EU (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
proslava EU (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Bandićeve fontane za ulazak u EU (1)
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
'01.07.2013., Zagreb - Zbog odlaska visokih delegacija EU-a iz Zagreba, vecina prometnica zakrcena je automobilima. Avenija Veceslava Holjevca. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
VL
Autor
PR Članak
01.07.2013.
u 18:00
Evaluacijski je odbor odabrao 10 najboljih eseja od kojih je prvo mjesto nagrađeno putovanjem u jedan od glavnih europskih gradova!
Pogledaj originalni članak

Želeći obilježiti ulazak Hrvatske u Uniju odlučili smo na dan ulaska, 01.07.2013., objaviti pobjednika natječaja za najbolji esej „Moj dom u EU“.

Hvala svima na sudjelovanju i što ste podjelili s nama Vaše viđenje pridruživanja Hrvatske EU! Zaprimili smo popriličan broj radova što nam je dalo puno zanimljivih, informativnih i nadasve kreativnih sadržaja za razmotriti, no utoliko nam je i donošenje odluke bilo teže. Uvjet je bio da esej mora biti na hrvatskom jeziku, imati između 1000 i 2000 riječi te biti djelo jednog autora, a kriteriji su bili kreativnost, informiranost, točnost i zanimljivost.

Evaluacijski je odbor odabrao 10 najboljih eseja od kojih je prvo mjesto nagrađeno putovanjem u jedan od glavnih europskih gradova! Prva tri rada bit će objavljena na internetskoj stranici Večernjeg lista, a prvih deset radova bit će nagrađeno publikacijom EEF-a Sve što ste htjeli znati o ulasku RH u EU.

Za početak Vam donosimo esej Tomislava Sadrića koji je evaluacijski odbor odabrao kao pobjednika natječaja.

Čestitamo pobjedniku i čestitamo svim građanima, u ime Europskog edukacijskog foruma, te projektnih partnera EUčionice 2, Večernjeg lista i 24sata TV-a, ulazak Hrvatske u Europsku uniju!

Pratite nas i dalje jer ćemo ovaj tjedan objaviti i ostale nagrađene sudionike!   

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr