Održavanje

Rijeka: Na Srdočima 750 objekata privremeno bez vode

Rijeka: Na Srdočima 750 objekata privremeno bez vode
01.12.2010.
u 13:39
Isporuka vode privremeno će biti obustavljena u četvrtak, 2. prosinca, od 8 do 18 sati
Pogledaj originalni članak

Zbog redovitog održavanja sustava javne vodoopskrbe, reducir stanice Srdoči, u četvrtak, 2. prosinca, od 8 do 18 sati privremeno će za 750 objekata na području toga riječkog naselja biti obustavljena isporuka vode. Usluga vodoopskrbe privremeno će se prekinuti Osnovnoj školi Srdoči i ulicama Martinkovac, Bartola Kašića, Miroslava Krleže, Tina Ujevića, Ante Modrušana, Gustava Krkleca, Mate Lovraka, Srdoči, Antuna Branka Šimića, Ivana Dončevića od kućnog broja 13 do 70 i Vladimira Čerine.

Stanovnici tih ulica moći će se opskrbiti vodom iz autocisterni koje će kružiti Srdočima, iz prijenosnog spremnika koji će biti postavljen kod Osnovne škole Srdoči te putem hidrantskih nastavaka u Ulici Tina Ujevića kod kućnog broja 19 i u ulici Mate Lovraka kod kućnog broja 26.

Iz KD Vodovod i kanalizacija mole korisnike da se prije početka radova opskrbe dovoljnom količinom vode te da nakon njihova završetka puste vodu da istječe dok se ne razbistri. U slučaju lošeg vremena, radovi će se odgoditi.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.