NESTAO 2019.

Riješen misterij nestanka djeda kraj Gline: Ubio ga je njegov unuk koji je napao žene u Splitu

Foto: Screenshot
Muškarac napao ženu u Splitu
04.10.2022.
u 10:20
Nakon što je Aleksandar u srpnju 2021. na splitskim Firulama i Blatinama bezrazložno divljački napao žene, policija je odmah posumnjala kako bi mogao imati veze i s nestankom svoga djeda, no nedostajali su dokazi
Pogledaj originalni članak

Aleksandar Nišević (29), koji je prošlo ljeto uhićen zbog strašnih napada na žene u Splitu, osumnjičen je i za ubojstvo svoga djeda Miloša Niševića iz sela Roviška pokraj Gline. Miloš se vodi nestalim od prosinca 2019. godine otkada mu se izgubio svaki trag, a potrage u kojima je sudjelovao i HGSS nisu dale rezultata.

No, nakon što je Aleksandar u srpnju 2021. na splitskim Firulama i Blatinama bezrazložno divljački napao žene, policija je odmah posumnjala kako bi mogao imati veze i s nestankom svoga djeda, no nedostajali su dokazi.

Kako doznajemo ljudski ostaci nađeni prije nekog vremena pokazali su se ostacima nestalog Miloša Niševića, a policija je daljnjim istraživanjem uspjela skupiti dovoljno dokaza da njegova unuka Aleksandra osumnjiči za teško ubojstvo.

Kao motiv se neslužbeno spominje koristoljublje, tako da je kvalifikacija kaznenog djela za kojeg sumnjiče Aleksandra Niševića, teško ubojstvo. Detalji će biti u 11 sati biti objavljeni na tiskovnoj konferenciji Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar lasta mala
lasta mala
11:01 04.10.2022.

Što ti se treba dogoditi u glavi da ubiješ djeda?!?

PA
Paket
10:39 04.10.2022.

Sad će ovom tipu prišit sve što nisu riješili zadnjih 15 godina i policija u sudstvo će ispasti učinkoviti