PRIJATELJI

Robbie Williams snimio duet s Nicole Kidman

14.10.2001.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

Jedan od onih koji su u teškim danima rastave Nicole Kidman gentlemanski ponudili svoje rame za plakanje bio je i Robbie Williams. Kratko upoznavanje na premijeri Sinatrina "Something Stupid" završilo je Robbiejevim riječima:

"Nazovi me kad god se budeš osjećala loše, bit ću uz telefon da ti pomognem." Je li i kad glumica nazvala pjevača, nije poznato, ali čini se kako je poznanstvo preraslo u pravo prijateljstvo pa su Robbie i Nicole ovih dana snimili duet.

- Sve smo napravili vrlo brzo, za jedno poslijepodne i bilo je vrlo zabavno. Ali nemam nikakvu želju postati pjevačica, to sam napravila samo zbog njega. Mislim da je Robbie vrlo nadaren - otkrila je zvijezda "Moulin Rougea".

Robbie je još u nevjerici, a prijatelji otkrivaju kako "se iznenadio i bio dirnut kad je ona pristala pjevati". No, njezini prijatelji otkrivaju nešto još zanimljivije. Navodno australska glumica redovito zove engleskog idola tinejdžerica i dogovara dolazak u London što je prije moguće jer "on je tako drag..." (kg)

Pogledajte na vecernji.hr