u remetincu je

Robert Ježić iz pritvora podnio ostavku na članstvo u NO Diokija

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Robert Ježić iz pritvora podnio ostavku na članstvo u NO Diokija
17.01.2011.
u 10:27
Ježić je uhićen zbog afere u HEP-u u vezi s prodajom struje po cijeni nižoj od povlaštene te kredita koji je HEP odobrio Diokiju
Pogledaj originalni članak

Robert Ježić, vlasnik društva Dioki Holding AG, koji je većinski vlasnik tvrtke Dioki d.d., podnio je ostavku na članstvo u Nadzornom odboru Diokija s danom 23. veljače 2011. godine, kaže se u Diokijevu priopćenju objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

Ježić je takvu odluku, kako se navodi u priopćenju, donio zbog privremene nemogućnosti obavljanja funkcije.

Podsjetimo, Ježić je uhićen zbog afere u HEP-u u vezi s prodajom struje po cijeni nižoj od povlaštene te kredita koji je HEP odobrio Diokiju.

Prije nekoliko dana na zagrebačkom Županijskom sudu odlučeno je da Ježić u Remetincu ostaje još najmanje dva mjeseca zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, njih 30-ak koje USKOK još  treba ispitati.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

OB
-obrisani-
10:37 17.01.2011.

Marko Perković Thompson če zapjevati i ohrabriti od Jasenovca do Gradiške Stare, sve sama hrvatska nevinost, hrvatsko poštenje i hrvatine prave, ali i toj hrvatskoj nevinosti i hrvatskom poštenju jednom dođe kraj, kad pravoj hrvatini zatvor i zatvorska čelija uz Boga postanu domača gruda i zavičaj..

VI
visio
10:38 17.01.2011.

A sinu se kupovao svaki mjesec drugi BMW!! A narod gladan... majku vam lopovsku, sve vas treba streljat, do jednog!! kako će ti sada sin vozikati sve i svašta što tek izađe, jeli JEŽIĆU!!!!!???

OB
-obrisani-
11:54 17.01.2011.

Marko Perković Thompson pjeva: \"\"od Jasenovca do Gradiške Stare, sve sama hrvatska nevinost, hrvatsko poštenje i hrvatine prave, ali i toj hrvatskoj nevinosti i hrvatskom poštenju jednom dođe kraj, kad pravoj hrvatini zatvor i zatvorska čelija postane domači gruda i zavičaj.\"\".