Rodbinske veze:

Rodbinske veze: Milijuni iz Ine Dragičevićevu bratu Ivanu?

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Rodbinske veze: Milijuni iz Ine Dragičevićevu bratu Ivanu?
05.04.2011.
u 22:21
Tvrtka Visokogradnja, s kojom se povezuje Ivana Dragičevića, natječe se za novi posao s Inom
Pogledaj originalni članak

Inin natječaj za odabir cestovnih prijevoznika naftnih derivata kao i odabir najpovoljnijih ponuda izazvao je pobunu među prijevoznicima koji prema kriteriju najniže cijene nisu prošli na natječaju, ali i skrenuo pozornost na tvrtke koje posluju s Inom.

Među onima koji su prošli u prvom krugu natječaja je i Visokogradnja, slavonskobrodska građevinska tvrtka navodno snažno povezana s Ivanom Dragičevićem, bratom bivšeg predsjednika uprave Ine Tomislava Dragičevića. Iako se Ivan Dragičević formalno ne navodi u vlasničkoj strukturi Visokogradnje, ta je tvrtka iznimno povezana s Novogradnjom, tvrtkom u stečaju, koja je pak bila u vlasništvu Ivana Dragičevića. Obje se tvrtke nalaze na istoj adresi u Slavonskom Brodu, imaju iste brojeve telefona, a upućeni kažu da je u Visokogradnji ista ekipa, pa i ista operativa, koja je prije bila u Novogradnji.

>>Detalje o tome koje je poslove s Inom vrijedne desetke milijuna kuna dobivala Visokogradnja, što o povezanosti dviju tvrtki kaže Ivan Dragičević te što o natječaju za prijevoz naftnih derivata kažu u Ini pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

GA
gary1
22:53 05.04.2011.

jedne te iste lopine

Avatar freen
freen
23:13 05.04.2011.

vidite dokle lopovluk seže,NEDOGLED

OB
-obrisani-
11:20 07.04.2011.

Malo nas je,...al`smo govna.