SREDOZEMLJE

Ruska podmornica s krstarećim raketama došla do sirijske obale

Foto: Reuters/PIXSELL
Ruska podmornica s krstarećim raketama došla do sirijske obale
08.12.2015.
u 09:51
Izvor je rekao da je podmornica opremljena projektilima sličnima onima na vojnim brodovima ruske kaspijske flote
Pogledaj originalni članak

Ruska podmornica opremljena krstarećim raketama uplovila je u istočni dio Sredozemnog mora te je blizu sirijske obale, objavila je agencija Interfax pozivajući se na neimenovani izvor.

Izvor je rekao da je podmornica opremljena projektilima sličnima onima na vojnim brodovima ruske kaspijske flote, koja cilja Islamsku državu.

>> NATO šalje Turskoj avione i projektile za čuvanje granica sa Sirijom

>> Erdogan tvrdi da ima dokaze o umiješanosti Rusije u trgovinu naftom s IS-om

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

IV
ivanjoksimovic
10:46 08.12.2015.

Kada su pre nekoliko dana pitali Putina ko vodi drzavu dok on spava, odgovorio im je da nista ne brinu jer on i Medvedev spavaju na smenu, tako da je uvek neko budan i pazi. To su verovatno trebali da cuju i u Ukraini, buduci da je pre 2 dana krenula nova ofanziva minobacackom paljbom po istoku Ukraine na DNR. Naravno, odmah nakon izjave iz Woshingtona da citiram: "Iako je trenutna koncentracija na Siriji, zapad pitanje Krima i Ukraine nije zaboravio". Nije Putin lud i sa razlogom nije pokrenuo vecu ofanzivu u Siriji sa kopnenom reakcijom. Svestan je da Amerika i Ukraina to jedva cekaju pa da napadnu sa ledja. U narednih mesec dana vrlo je verovatno novo povecanje sukoba na istoku Ukraine. A dok se car bavi Sirijom, Meda budno motri Ukrainu.

DU
Deleted user
10:16 08.12.2015.

Od silinih dogovora, summita, sastanaka na "najvišim" razinama i bla bla svijet nema korristi. Razbojnici, teroristi, kriminalci ljude ubijaju po cijelom svijetu. Netko mora djelovati. Nadam se da kada nitko neće, djelovat će Predsjednik Putin.

OB
obivankenobi
10:29 08.12.2015.

Bravo za putina.