Nije pao na foru

Ruski komičari nazvali Plenkovića, on ih otkrio zahvaljujući jednom detalju

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Ruski komičari nazvali Plenkovića, on ih otkrio zahvaljujući jednom detalju
14.06.2017.
u 22:35
Imate smisla za humor. Svi Slaveni imaju smisla za humor, rekao je Plenković
Pogledaj originalni članak

Premijer Andrej Plenković nedavno je zaprimio zanimljiv poziv od "ukrajinskog premijera Vladimira Grojsmana" - ali je zapravo bila riječ o ruskim komičarima koji su se odlučili malo našaliti.

U ovoj svojevrsnoj ruskoj varijanti popularnog "U zdrav mozak", Aleksej Stoljarov i Vladimir Kuznjecov, poznati i kao Vova i Lexus, nazvali su hrvatskog premijera, ali on ipak nije pao na foru. Kako pišu 24 sata, prozreo ih je nakon što im je lukavo postavio pitanje u koji restoran su išli kada je posjetio Kijev. Komičari su rekli kako su posjetili "Plavu kamenicu", gay bar iz kultnog filma Policijska akademija.

Razgovor s Plenkovićem počinje oko 4.40 minuta:

- Mislite da je bio gay bar? Da baš premijer voli tako ići u gay bar? Baš sam se mislio da je on tako zabavan - rekao je Plenković, koji je čestitao komičarima i rekao da mu je drago što su se čuli.

- Imate smisla za humor. Svi Slaveni imaju smisla za humor. To je opći doprinos - poručio je Plenković.

Iz Vlade su potvrdili kako se razgovor doista dogodio, dodajući da Plenković ovakve šale drži simpatičnima.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

HL
HV_LAKI102
08:52 15.06.2017.

Plenkoviceva djela govore sve o njemu,nasjedati na njegovu pricu poslije svega sto nam je napravio ovih dana mogu samo jugo nostalgicari i oni koji su u sukobu interesa.

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
23:15 14.06.2017.

Dobro, dobro, shvatili smo, Plenković je divan, krasan, pametan, diplomatičan, ima super frizuru, briljantan je političar, a sad dosta u glorifikaciji te lažljive udbojugoslavenčine.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
00:20 15.06.2017.

Ekipa oko Plenkovića, kao i on sam, tek su sutradan saznali da se ruski komičari šegače na račun premijera. Eto kako Rusi na jednostavan način dolaze do informacija.