glasine o bolesti

New York Post: Vladimir Putin ima rak?

Foto: Reuters/PIXSELL
New York Post: Vladimir Putin ima rak?
28.10.2014.
u 08:35
Navodno ga liječi 84-godišnji liječnik iz bivše Istočne Njemačke
Pogledaj originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin navodno je teško bolestan odnosno proširile su se glasine da ima rak, javlja New York Post.

List piše da mediji iz Bjelorusije i Poljske već mjesecima izvještavaju da Putin ima rak leđne moždine, no prema njihovim saznanjima riječ je od raku gušterače, jednom od najsmrtonosnijih oblika te bolesti.

Bolest je navodno objašnjenje Putinove žurbe da napadne Ukrajinu. Navodno ga liječi 84-godišnji liječnik iz bivše Istočne Njemačke kojeg je Putin upoznao kad je kao KGB-ovac bio u Dresdenu.

Inače, ovu informaciju nije prenio nijedan relevantniji strani portal.

>> Putin angažirao kolegu Madura da Rusiju spasi od manjka u proračunu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 66

BF
brkonja fra brkati
09:27 28.10.2014.

Sanjaju globalni ciofašistički teroristi kako će zamijeniti Putina sa svojom marionetom jer im cure sline pri pomisli na ruska bogatstva.No njihov kandidat Khodorkovsky je neslavno propao kao kandidat za ruskog predsjednika.

SA
Sauron
09:51 28.10.2014.

Totalne gluposti... tko imalo zna o raku gušterače zna i to da oboljeli jednostavno ne doživi 6 mjeseci otkad mu se takva vrsta raka otkrije. Nema pomoći za to.... Nemoguće je da se Putin liječi godinama......

TH
thekurcula
09:09 28.10.2014.

Oni bi hteli da on ima rak. Putin, to jest njegova Rusija, danas je jedini protivnik korporativnog kapitalizma koji je porobio celi svet i napravio od milijarda ljudi dužničke robove. navijati za to otelotvorenje satana mogu samo oni koji spadaju u onih 1% ekstremno bogatih, ili oni koji ne razmišljaju svojom glavom (a to je većina, nažalost).