Nadriliječnik u Poreču

S lažnim certifikatom liječio ljude pijavicama

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
S lažnim certifikatom liječio ljude pijavicama
07.11.2014.
u 12:07
Kao potvrdu da je kvalificiran za obavljanje tretmana pijavicama, osumnjičeni je pacijentima predočavao certifikat za iscjeliteljsku djelatnost, no i ta je potvrda bila lažna
Pogledaj originalni članak

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakom s područja Poreča  zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nadriliječništvo. Muškarca se sumnjiči da je od svibnja lani do lipnja ove godine, u svojoj kući na porečkom području, bez ikakvih medicinskih znanja, neovlašteno liječio više osoba tzv. hirudoterapijom, odnosno uporabom pijavica.

Kao potvrdu da je kvalificiran za obavljanje tretmana pijavicama, osumnjičeni je pacijentima predočavao certifikat za iscjeliteljsku djelatnost, no i ta je potvrda bila lažna. Kako navodi policija stekao ju je dovođenjem u zabludu odgovorne osobe tijela koje izdaje takve certifikate. Protiv 62-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

>> Nadriliječnik pacijentici slomio ruku tijekom tretmana

>> Uhićen nadriliječnik – pripravcima pogoršao zdravlje djevojčice!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.