Uzalud mu trud

S lažnim tablicama nalivao gorivo na crpki i odbio platiti račun

Foto: Arhiva VL
S lažnim tablicama nalivao gorivo na crpki i odbio platiti račun
18.06.2010.
u 13:35
Ante R. (19), s vozilom se zaletio u zaposlenika benzinske crpke OMW Istrabenz u Dugopolju koji ga je htio spriječiti da ode ne plativši račun.
Pogledaj originalni članak

DUGOPOLJE - Kada je zaposlenik na benzinskoj postaji OMW Istrabenz Ljubo J. prepoznao u četvrtak oko 22 sata Antu R (19) kao kradljivca koji je u nekoliko navrata natočio gorivo u renault megane ne plativši račun, stao je ispred njegova vozila kako bi ga spriječio da opet ne ode. Ante, koji je već natočio gorivo za 381 kunu, krenuo je  vozilom prema Ljubi lakše ga ozlijedivši, nakon čega je pobjegao.

Policija ga je pronašla i utvrdila kako na vozilu ima ilegalne registarske pločice riječkih oznaka. On je na automobilu mijenjao registraciju i skidao naplatke s kotača upravo zato da bi maskirao vozilo prije točenja goriva i bijega s crpke. Slijedi mu kaznena prijava.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
Kakma
18:56 18.06.2010.

Za njegovih 19 godina vec dobar kriminalac.Mogu ga i razumjeti: Bez posla,bez perspektive,bez nade.To mu pruza ova opljackana domovina.Misli mladic,kad mogu oni u zupaniji,zasto ne bih mogao i ja.