Natjecanje ribiča

S udicom u ruci proslavili Dan Triblja - upecali 28,5 kg ribe

Foto: Anton Ficko / VLM
Tribalj ribiči (1)
Foto: Anton Ficko / VLM
Tribalj ribiči (1)
Foto: Anton Ficko / VLM
Tribalj ribiči (1)
06.07.2013.
u 18:16
19 ribiča je u svim kategorijama, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj ukupno ulovilo 28,509 kilograma ribe. Na udicama ribiča najviše je završilo babuški, crvenperki i klena.
Pogledaj originalni članak

U povodu Dana mjesta Triblja i blagdana tribaljske župe Pohođenja blažene djevice Marije Elizabeti, članovi lokalnog sportsko ribolovnog društva Šaran organizirali su tradicionalno plovkarsko natjecanje na obližnjem Tribaljskom jezeru.

U 4 sata dugom ribolovu pridružili su im se i ribiči iz Buzeta, Crikvenice, Čabra, Fužina, Rijeke i Zagreba, pa je njih 19 u svim kategorijama, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj ukupno ulovilo 28,509 kilograma ribe. Na udicama ribiča najviše je završilo babuški, crvenperki i klena.

Ukupni ili zbirni pobjednik natjecanja je članica domaćeg SRD-a Šaran, Ivanka Šimunić koja je sve nadmašila ulovom 3,705 kilograma ribe. U kategoriji seniorki iza nje su se plasirale Ivana Grgurić iz SRD-a Bajer iz Fužina s ulovljenih 2,136 kilograma na drugom mjestu, te Nada Mandić iz SRD-a Šaran s 1,540 kilograma ulova na trećem mjestu.

Među seniorima prvo mjesto s 2,565 kilograma ribe osvojio je Zoran Savić iz SRD-a Šaran, drugo mjesto s ulovom 2,275 kilograma zaslužio je Tom Reberski iz SRD-a Rak Rakitje iz Zagreba, dok je ulov 2,245 kilograma Dragi Kovačiću iz SRD-a Bajer iz Fužina donio treće mjesto. Brat i sestra Dragutin i Nensi Tomac iz SRD-a Čabranka iz Čabra osvojili su prvo mjesto u svojim kategorijama : Dragutin s 0,921 kilogramom ulova u kadetskoj i Nensi s 0,840 kilograma u juniorskoj.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.