Loše vrijeme

SAD: Lančani sudar više od 40 vozila, troje mrtvih

Foto: Reuters/PIXSEL
Lančani sudar u Michiganu
Foto: Reuters/PIXSEL
Lančani sudar u Michiganu
Foto: Reuters/PIXSEL
Lančani sudar u Michiganu
24.01.2014.
u 09:35
"Jedan od kamiona je počeo kliziti i onda se nasred ceste sudario s drugim kamionom. Nakon toga su se drugi samo zabijali u njih", ispričao je 17-godišnji Scott Collins koji se nalazio u jednom od vozila
Pogledaj originalni članak

Troje ljudi je poginulo, a više od 20 je ozlijeđeno u lančanom sudaru više od 40 vozila na autocesti u Michiganu, u sjeverozapadnoj Indiani. Među ozlijeđenima je najmanje jedna osoba u kritičnom stanju, a u sudaru je sudjelovao velik broj kamiona s prikolicama, javlja The Huffington Post.

U vrijeme nesreće padao je snijeg, što je najvjerojatnije i uzrok nesreće. "Jedan od kamiona je počeo kliziti i onda se nasred ceste sudario s drugim kamionom. Nakon toga su se drugi samo zabijali u njih", ispričao je 17-godišnji Scott Collins koji se nalazio u jednom od vozila.

Dodao je kako se jedan kamion zaustavio u zaštitnoj ogradi. "Bili smo prilično nervozni", rekao je. Jedna osoba ostala je prikliještena u olupini nekoliko sati, koliko su na hladnoći morali čekati i ostali koji su zapeli u prometnom kaosu.

>> Lančani sudar 72 vozila stvorio kolonu od 450 metara!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.