Kraljevi gelata u Ogulinu

Sagradili najveću tvornicu prirodnog artizanskog gelata, a imaju i svoj brend: 'Kćeri su nam pomagale u stvaranju okusa'

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Sagradili najveću tvornicu prirodnog artizanskog gelata, a imaju i svoj brend: 'Kćeri su nam pomagale u stvaranju okusa'
27.10.2024.
u 07:45
U početku smo sami tijekom dana proizvodili gelato, popodne ga razvozili do prodajnih mjesta, a onda negdje putem stali, slali otpremnice, fakture i idućeg dana sve ispočetka

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 9

Avatar grbadeva
grbadeva
08:31 27.10.2024.

Zašto je ništa ne razumin tu modernu kuužinu. Mora li biti baš artizanskoi gelato, ili može biti neki prizemniji naziv. Mora li se u svakoj rečenici ponavljati gelato, ili možda sladoled ne zvuči dovoljno atraktivno. Fine dininig.

Avatar rubinet
rubinet
11:13 27.10.2024.

Gelato pa gelato.. Ako ste dobri ,kao što tvrdite, prodavat ćete i pod imenom sladoled.

Avatar rubinet
rubinet
11:25 27.10.2024.

Izraz "tvornica prirodnog artizanskog gelata" nije ništa doli žestoki oksimoron. Artigianato kao zanat/ obrt podrazumijeva ograničenu proizvodnju. Tvornica i ograničena proizvodnja ne idu skupa. To su nespojivi pojmovi.Oksimoron.