škotski premijer

Salmond: Škoti su postali nacija pijanaca!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Salmond: Škoti su postali nacija pijanaca!
03.05.2014.
u 17:45
Premijer je zabrinut zato jer je alkohol vrlo jeftin i svima dostupan pa sve više njegovih sunarodnjaka ima prisan odnos s pićem
Pogledaj originalni članak

Škotski premijer Alex Salmond kazao je kako je jako zabrinut zbog prisnog odnosa koji Škoti imaju s alkoholom. On je čak sugerirao da je Škotska postala “nacija pijanaca”.

“Ima nešto vrlo duboko u odnosu između Škota i alkohola, koji je postao vrlo jeftin i svakom dostupan. Kada sam ja bio mlad, išli smo vani popiti pokoje piće. Sada ljudi izlaze već poprilično pijani od jeftinog alkohola i idu dalje piti. To može imati veze s manjkom samopouzdanja, i to na nacionalnom nivou. Zaista moramo nešto učiniti kako bismo obrnuli te negativne procese”, kazao je Salmond u jednom intervjuu.

Mnoge Škote uvrijedile su premijerove tvrdnje, no iz njegova ureda vrlo brzo je stiglo priopćenje da je Salmond samo želio izraziti krajnju zabrinutost za zdravlje nacije i naglasiti da je hitno potrebno poduzeti mjere za borbu protiv toga problema.

>>Škoti zgroženi: Hrvati su palili baklje, a mi ćemo biti kažnjeni?!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar jigaboo
jigaboo
19:34 03.05.2014.

nisu oni postali nego su uvijek bili nacija pijanaca, cijeli britanski otok, nacija alkoholicara veca nego rusi. ruse boli ona stvar, locu I ne srame se a ovi ne znas ko je od koga veci alkoholicar ili englez ili skot ili irac samo prave se blesavi. pa u 19 stoljecu su prodavali vlastitu djecu za bocu dzina. samo upisite u google "Drunk Brits" I onda kliknite na images. to ni u rusiji neces vidjeti

Avatar una12
una12
11:59 04.05.2014.

Oni su mila majka za Ruse.

DU
Deleted user
22:18 03.05.2014.

Nema većih pijandura od Rusa i općenito istočnjaka, Britanci su pijani samo weekendom