BEZ KOMENTARA

Sanader nije čuo Polančeca otkad je u pritvoru

Foto: Arhiva VL-a
Sanader nije čuo Polančeca otkad je u pritvoru
17.05.2010.
u 21:38
Nobilo je rekao da se Sanader nije javio Polančecu otkad je ovaj u pritvoru te da ne može reći što o svemu misli bivši premijer te daje li mu podršku.
Pogledaj originalni članak

Od bivšeg premijera Ive Sanadera nismo uspjeli dobiti nikakvu reakciju na najave kako bi trebao biti saslušan u sklopu istrage u vezi sa zloporabama strujom. Njegov odvjetnik Hrvoje Ladan danas nam je samo rekao da nema mandat govoriti u Sanaderovo ime u vezi s kaznenopravnim pitanjima i da danas nije uspio dobiti njegovu reakciju ni komentar na posljednje informacije u vezi s HEP-om i prodajom struje.

Polančecov odvjetnik Anto Nobilo prije nekoliko dana rekao nam je da se sa Sanaderom nije čuo oko godinu dana te da ni on ne zna kako bivši premijer o svemu razmišlja. Nobilo je rekao da se Sanader nije javio Polančecu otkad je ovaj u pritvoru te da ne može reći što o svemu misli bivši premijer te daje li mu podršku.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

SA
sargu123
21:53 17.05.2010.

Napričati će se ta dvojica . Toplo se nadam da će im uprava RBA omogućiti duuuuge zajedničke šetnje a možda će i \"apartmačić\" dijeliti !

VI
vidimškoj
22:38 17.05.2010.

napričat a i nagledat a bojim se da bi mogli uskoro organizirat i čeliju HDZ u Remiju po uzoru na SKOJEVCE tijekom 41.

DU
Deleted user
23:29 17.05.2010.

...Sanader nije čuo Polančeca otkad je u pritvoru... ... tko je u pritvoru?