DVOSTRUKI PRELJUB

Sarkozy ljubi ministricu, a Carla mladoga glazbenika?

Foto: AFP
Sarkozy ljubi ministricu, a Carla mladoga glazbenika?
VL
Autor
Hrvoje Dečak
10.03.2010.
u 09:47
Francuski tisak navodi da je Carla Bruni dugogodišnja prijateljica s Biolayem i da sada, štoviše, već tajno živi s njim u njegovu pariškom stanu.
Pogledaj originalni članak

Vijest da francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i njegova supruga Carla Bruni-Sarkozy varaju jedno drugo u trenutku se proširila Francuskom. Glasine su počele na Twitteru, a onda je vijest objavljena i u nedjeljnom Journal du Dimanche.

Uglavnom, tvrdi se da Carla ljubuje s Benjaminom Biolayem, mladim glazbenikom koji je pobijedio na posljednjem Victories de la Musique awards. S druge strane, predsjednik je navodno sreću pronašao u naručju svoje 40-godišnje ministrice ekologije Chantal Jouanno, ali mora paziti da je ne naljuti jer je ona ujedno i prvakinja u karateu!

Francuski tisak navodi da je Carla Bruni dugogodišnja prijateljica s Biolayem i da sada, štoviše, već tajno živi s njim u njegovu pariškom stanu. Inače, prije braka sa Sarkozyjem, Carla Bruni bila je u vezi s kolegama glazbenicima Mickom Jaggerom i Ericom Claptonom, ali i američkim milijarderom Donaldom Trumpom. Međutim, ni njezin aktulani suprug nije mačji kašalj. U braku je bio s Marie-Dominique Culioli, majkom njegovih dvojice starijih sinova, i već tada je započeo vezu sa svojom sljedećom suprugom Ceciliom Ciganer-Albaniz. Od nje se, pak, razveo za predsjedničke kampanje 2007. godine, kad se ona zagledala u američkog publicista Richarda Attaisa, a on u Carlu, svoju treću zakonitu ženu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar Uzorak
Uzorak
11:10 10.03.2010.

Jako uzoriti vođe društva... Skaču ko majmuni jedni na druge..bez malo kontrole i moralnosti... \"Kad ti partner dojadi...seksulano.. mijenjaj ga...\" Jako primjereno... Životinje vode društvo !

DU
Deleted user
11:47 10.03.2010.

Sarkozy je Zidova, a njegova Draga glumica ili koji li vec k....c, dakle oboje potvrdjuju stereotipe (pohotnika, kurve) o takvima iz proslosti dublje i dalje od Shakespearea. Takvi ljudi su u glavnom odvratni, i to svima. Meni se od takvih dizu lasi na glavi.

AV
avelino
12:53 10.03.2010.

Ovaj Sarkozy je najveci promasaj Francuske , a ona je izgubila puno toga od svoga imidza i svog statusa u Evropi, a i nije ni cudo sto je to tako djed mu je rodzen u Solunu , jos jedan promasaj u Evropi....... Grcka.