NEĆE IMATI SVOGA KANDIDATA

SDP Vinkovaca za gradonačelnika podržava nezavisnog kandidata Tihomira Posavčića

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
SDP Vinkovaca za gradonačelnika podržava nezavisnog kandidata Tihomira Posavčića
15.04.2021.
u 17:47
Na ovaj način potvrdila su se ranija nagađanja kako SDP u Vinkovcima, koji je najveći grad Vukovarsko -srijemske županije, neće imati svoga kandidata za gradonačelnika
Pogledaj originalni članak

Iz Vinkovačkog SDP-a danas su izvijestili kako će ova stranka na predstojećim lokalnim izborima u utrci za gradonačelnika podržati odvjetnika Tihomira Posavčića. Ovaj odvjetnik je prvi najavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Vinkovaca, a kako je i najavio biti će nezavisni kandidat. Na ovaj način potvrdila su se ranija nagađanja kako SDP u Vinkovcima, koji je najveći grad Vukovarsko -srijemske županije, neće imati svoga kandidata za gradonačelnika.  

- U ovome je trenutku najvažnije ukloniti HDZ s vlasti u Vinkovcima jer klijentelističko zapošljavanje i uhljebljivanje u njihovoj režiji proizvodi samo dijasporu mladih i obrazovanih Vinkovčana. Ne izlazimo s kandidatom jer ne želimo da dođe do rasipanja glasova u prvom krugu izbora i time onemogući kandidata koji može dovesti do promjene vlasti u Vinkovcima, rekao je predsjednik SDP-a Vinkovaca i Vukovarsko - srijemske županije Davor Benić.

Dodaje i kako zbog toga SDP izlazi na izbore samo s listom za Gradsko vijeće te poručuje da građani za SDP-ove izabrane vijećnike mogu biti sigurni kako neće pretrčati u klijentelističku grupaciju koja priječi pravedan i održiv razvoj Vinkovaca.

Kandidat SDP-a za župana Vukovarsko – srijemske županije je vinkovački odvjetnik Dražen Ćavar koji je nedavno objavio svoju kandidaturu. Ćavar na izbore izlazi sa sloganom „možemo bolje“. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.