komentari presude

SDSS šuti, R. Leskovac odrješit: Za svađu je uvijek potrebno dvoje

Foto: Branimir Bradarić
SDSS šuti, R. Leskovac odrješit: Za svađu je uvijek potrebno dvoje
15.04.2011.
u 15:27
Onaj tko je kriv, odgovarat će, kazao je predsjednik Partije podunavskih Srba, dodajući kako će presuda dati jasnije svjetlo na našu bližu povijest i neka nova objašnjenja.
Pogledaj originalni članak

- Ne sumnjam da je odluka Haškoga suda ispravna jer su je donijeli stručni i kompetetni ljudi koji su presuđivali putem dokaza i činjenica kojima su raspolagali. Presuda će svakako dati jedno jasnije svjetlo na našu bližu povijest i neka nova objašnjenja. Ona će donekle zadovoljiti i one građane koji su imali žrtve jer je ona donesena i u njihovo ime. Imati će svakako i određene pravne posljedice, ali i veliki odjek u cijelome svijetu jer će sada neke stvari biti revidirane, a i hrvatska javnost će se određenim događajima morati pozabaviti na neki drugi način, odnosno, morati će se saslušati i druga strana. Poznato je da je za svađu uvijek potrebno dvoje. Da je pravna država zločine rješavala na vrijeme tijekom, ali i prije Oluje, a ne da ih se zataškava, ovako nešto se ne bi dogodilo. Na nekome se sve to moralo slomiti. U svakom slučaju onaj tko je kriv, odgovarat će, a tko nije, neće. Nadam se i da ova presuda neće imati nikakve posljedice na odnose između Hrvata i Srba, rekao je Rade Leskovac, predsjednik Partije podunavskih Srba.

Iz SDSS-a, najjače političke stranke srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj, nitko se nije najvio na telefon kako bi prokomentirali izrečene presude.

Na naše pozive ostali su nijemi telefoni svih čelnika SDSS-a, a nisu odgovarali niti na poslane SMS poruke.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

JA
jankoprekobrda
15:40 15.04.2011.

Nakon presude koja je zasnovana na ORGANIZIRANOM ZLOCINACKOM POTHVATU SUADA U HAGU PROTIV HRVATSKE moraju uslijediti u znak protesta OSTAVKE savakog poanosob clana Sabora, vlade pa i Predsjednik mora podnjeti ostavku, jedino se tako moze izraziti dostojansveno jedinstvo cijelog hrvatskog naroda.

OB
-obrisani-
15:58 15.04.2011.

kad smo zlocinci onda rjesimo posao do kraja....

OB
-obrisani-
18:19 15.04.2011.

odmah neka Kosorica....SDSS-u...........da Ministarstvo Obrane..... . pa to su joj partneri......nema se što čekati.....he he he he he he