PROMO

Sedmo izdanje magazina ACI No.1 – vaš vodič kroz svijet nautike i luksuza

ACI No.1
Foto: ACI d.d./Ivica Kostelić
Sedmi broj ACI No.1
Foto: Wenn/Pixsell
Sedmi broj ACI No.1
Foto: Reuters/Pixsell
Sedmi broj ACI No.1
Foto: Davor Žunić
Sedmi broj ACI No.1
Foto: Petar Fabijan
Sedmi broj ACI No.1
Foto: Omega Watches
Sedmi broj ACI No.1
Foto: Hrvatski vaterpolski savez
Sedmi broj ACI No.1
Foto: Cannes Yachting Festival - Abracadabra Studio
Sedmi broj ACI No.1
Foto: Damjan Jelenović, VoxMarkt
Sedmi broj ACI No.1
23.09.2024.
u 13:50
Pogledaj originalni članak

Najveći lanac marina na Mediteranu sedmu godinu zaredom predstavio je magazin ACI No.1, bogat ekskluzivnim intervjuima i temama iz svih sfera. Riječ je o premium yachting, lifestyle & luxury časopisu kojim ACI daruje svoje nautičare, poslovne partnere i zaposlenike, a distribuira se besplatno i izdaje u sveukupno 30 000 primjeraka. Dostupan je u tiskanom i digitalnom formatu putem vlastite Internet stranice i mobilne aplikacije te se izdaje u dvije dvojezične varijante – hrvatsko-engleskoj i njemačko-talijanskoj. Osim toga, uz domaću publiku, uživa globalnu popularnost s najviše čitatelja u zemljama poput Njemačke, Italije, Austrije, Švicarske, Slovenije, Ujedinjenog Kraljevstva i Sjedinjenih Američkih Država.

Foto: Omega Watches
Sedmi broj ACI No.1

Zvjezdana postava u novom broju

Sedmi broj ACI No.1 donosi sadržajem bogate članke o zvijezdama poput australske glumice Nicole Kidman, američkog glumca, redatelja i producenta Edwarda Nortona, košarkaša Luke Dončića, slovenske NBA senzacije i proslavljenog skijaša i jedriličara Ivice Kostelića. Ovi ekskluzivni reci u magazinu nude jedinstvene uvide u njihove karijere, strasti i životne puteve.

Foto: ACI d.d./Ivica Kostelić
Sedmi broj ACI No.1

Magazin je dosad izdan u više od 150 tisuća distribuiranih tiskanih primjeraka i tisućama digitalnih preuzimanja diljem svijeta. Ističe se svojom usmjerenošću na globalne standarde i inovacije, kontinuirano spajajući najbolje svjetske primjere s jedinstvenom dozom kreativnosti i osobnosti.

Priče koje inspiriraju

Foto: Petar Fabijan
Predsjednik uprave ACI-ja Kristijan Pavić

Uz uvodnike predsjednika Uprave Kristijana Pavića i člana Uprave dr. sc. Ivana Heraka, sedmi broj donosi bogat sadržaj – intervjue s vodećim imenima iz svijeta sporta, znanosti, gospodarstva, mode i glume. Ljubitelji nautike uživat će u reportažama o najnovijim trendovima u jahtingu, jedrenju, automobilizmu, luksuznim satovima, gastronomiji i elitnom turizmu. Na stranicama magazina naći će se razgovori s jedriličarkom Palmom Čargo te uspješnim vaterpolistom Ivanom Krapićem. Njihove inspirativne priče otkrivaju njihove osobne pothvate, ali i strast prema nautici te povezanost s ACI-jem kao ambasadorima brenda.

Foto: Cannes Yachting Festival - Abracadabra Studio
Sedmi broj ACI No.1

Posebno mjesto u novom broju posvećeno je Cannes Yachting Festivalu koji se održao od 10. do 15. rujna. Magazin ujedno predstavlja inovativni projekt ACI Pet, posvećen nautičarima koji plove sa svojim ljubimcima. Uz to, čitatelje očekuju i priče o prekrasnim Elafitskim otocima, nagrađivanoj ACI marini Rovinj, predvodnici domaće nautičke scene te bogat i detaljan katalog svih ACI marina na Jadranu.

Foto: Damjan Jelenović, VoxMarkt
Sedmi broj ACI No.1

40. godišnjica ACI-ja

Jubilarno sedmo izdanje također donosi pregled proslave 40. obljetnice ACI-ja koju je najveći lanac marina na Mediteranu prigodno obilježio nizom svečanosti, uključujući Akademiju u Rovinju i sudjelovanje na Boot Düsseldorfu, jednom od najvećih svjetskih nautičkih sajmova. Ova posebna godina donijela je sjajne poslovne rezultate koji su dodatno osnažili poziciju kompanije kao lidera u nautičkom turizmu, što je prožeto i kroz najnoviji broj ovog prepoznatljivog magazina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr