CVJETNI TRG

Šef A-HSP-a nakon pucnjave: Nismo razgovarali, izgledao je mirno

Foto: screenshot Reuters/Pixsell
Dražen Keleminec
10.11.2014.
u 23:29
Keleminec je prijatelj i Teofila K., koji je zapucao u stanu na Cvjetnom trgu u Zagrebu
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Teofil K. (53) zbog deložacije danas zapucao u stanu na Cvjetnom trgu u Zagrebu, na mjesto događaja stigao je i Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone - Hrvatske stranke prava (A-HSP) i prijatelj Teofila K., koji je inače član iste stranke.

Kako je prenio Reuters, Keleminec je rekao da nisu razgovarali, no Teofil K. mu je izgledao mirno.

- Nismo razgovarali, nisu mi više dozvolili kad su već oni riješili da se mirno preda, ali sam bio nazočan kad su ga uveli u maricu - rekao je Keleminec.

>> Pred suprugom i kćeri mirno razgovarao s ovršiteljima, a potom pucao u strop

>> 'Sve su to mućke oko pretvorbe i povrata imovine'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MI
miso
07:20 11.11.2014.

Ovo bi konačno netko trebao shvatiti. Hrvati su obespravljeni. Čujemo sinoć da takvih ovrha ima oko 6 tisuća. Također znamo za 320 tisuća blokiranih Hrvata. Blokirani žive u robovskim uvjetima - iskorištavani su kao ljudi. Robovlasništvo je iskorištavanje čovjeka od strane čovjeka. Po tome, oni jesu robovi. Robovlasništvo nije nikada ukinuto u Hrvatskoj - ban Jelačić je ukinuo kmetstvo 1848. Sve ovo, a i niz drugih situacija (besposlenost, neplaćanja za obavljene poslove, bezperspektivnost ljudi ...) mogu dovesti do sličnih situacija kao jučerašnja. ... Ponavljam, ovo bi konačno netko trebao shvatiti ... Hrvati su obespravljeni ... .

PO
porezni.obveznik
01:48 11.11.2014.

Cekaj, ovoga sto puca vlastitoj djeci oko glave je dosao smirit ovaj koji mlati zenu?? Jesu njima ti kriteriji u statutu stranke?

Avatar Tranquillo
Tranquillo
08:34 11.11.2014.

Kupi nekretninu vrijednu 2 milijuna eura, ostane dužan 100.000 eura poreza i sad se priča kako se nekoga deložira. Čovjek je politički aktivan, 17 dana rata. To definitivno nije socijalni slučaj.