Šime Vicković

Šef zadarskog stožera: 26 nalaza negativno, čekamo još 30-ak njih

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Zadar: Novi podaci Stožera civilne zaštite Zadarske županije
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Zadar: Priopćenje za medije Stožera civilne zaštite Zadarske županije
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Zadar: Priopćenje za medije Stožera civilne zaštite
22.06.2020.
u 18:31
- Prema riječima epidemiologa, situacija nije toliko alarmantna, ali treba biti oprezan, i treba pohvatati kontakte - kazao je Vicković.
Pogledaj originalni članak

Šime Vicković, načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije kazao je kako su dobili 26 nalaza testova na koronavirus i da su svi negativni te očekuju još 30-ak nalaza čiji rezultati bi trebali biti poznati večeras.

- Prema riječima epidemiologa, situacija nije toliko alarmantna, ali treba biti oprezan, i treba pohvatati kontakte. Vidjet ćemo nakon izvida državnog inspektora u kojem smjeru će sve skupa ići - rekao je Vicković za Dnevnik Nove TV

Zadranima je pak poručio da budu mirni.

- Sve ovisi o nama. Nitko nas nije tjerao da se ljubimo, grlimo. Prema riječima epidemiologa, oni koji su bili na tribini, nema bojazni da bi bili zaraženi. Samo oni koji su bili u neposrednom kontaktu s igračima. 

Podsjetimo, u Zadru je u nedjelju otkazan turnir jer je jedan od tenisača bio pozitivan na korona virus. Svi njegovi kontakti su testirani, a u ponedjeljak ujutro došli su nalazi - tri tenisača su pozitivna, a jedan od njih je i Borna Ćorić. 

Vicković je rekao da je Ćorić napustio Zadar i otišao u Zagreb, dok su ostala dvojica pozitivnih smješteni u sobama gdje su bili i do sada te čekaju da im se organizira prijevoz kućama. 

Video - Beroš: Epidemiolozi u Zadru primili preko 600 poziva

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
18:59 22.06.2020.

Koja je poanta testiranja kad inkubacija traje u prosjeku 10-12 dana? Pa ne mogu ni biti pozitivni ako su se zarazili prije dan dva.